Verdidebatt

1776 4 juli uavheninghetserklæringen

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

i 1776 ble uavheninghets erkleringen  underskrevet i new york. 13 stater ble enige frihet demokrati for enkeltmenneske størtste som kunne hende og har betydd mye for verden etter på.Frihet  ingen jante lov,tro det du vill. usa er symbolet på frihet.Driv det du vill kristeskoler  satanistskoler gjør hva du vill.

Det er et fritt demokratiskland få lov og lære barna dine det du vill og ikke det staten menner er rett  friheten til enkeltmenneske organisjonen og lære det de mener er best.

Gud har gitt oss fri vilje velg selv så stor respekt har han for vært menneske.Å følge noe skulle være av hjertes lyst ikke tvang.Den friheten skulle Norge og hatt, der er litt for mye har staten bestemt skal alle  tro mene det organisjoner alt.Då blir er ikke frihet mene drive det en vill.

MARTIN LUTHER

Er og symbol på det skrev frelst av nåde kampen mot makt apparatet som holdt folk nede  var i gang.Iran trenger det  araberlanda  frihet for mennesket og ta kampen opp for den sak. Det nytter  og vill nytte det har historien vist blir noen slag men til slutt seire friheten.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt