Verdidebatt

Hva skal man med bevis?

Vurderinger uten bevisene er visst så uendelig mye bedre.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Vi kan faktisk BEVISE (tro det eller ei) at om vi fjernet HELE barnevernet så hadde barn totalt sett fått det bedre. (Selv om en liten gruppe hadde fått det verre.)

Dette er egentlig så pinlig og direkte fryktelig at folk vil ikke tro det. MEN når barnefjernernes egen forskning på TUSENVIS av barnevernsbarn viser at såkalte omsorgsovertakelser skader barn mer enn å la barna være hjemme, så mister man nesten troen på menneskene. Det er nemlig ikke mindre enn galskap at slike bevis blir ignorert. Man må kanskje tilbake til heksejegerne for å finne en tilsvarende ignorans overfor bevist virkelighet.

Ikke bare er det et hån at skattebetalernes penger brukes slik. Det er terror og tortur mot de familiene - voksne som barn - som opplever det.

Desto mer man studerer av kvalitets-forskning og desto mer man ser barnevernet i et historisk og antropologisk lys, desto mer blir man stemplet som fanatiker.

Det forteller noe om forestillingenes farlige makt, og gir en nåtidig illustrasjon over hvordan livsløgner kan brenne hekser levende og gjøre hvor mye pinefullt som helst i godhetens navn.

Fra Gunn Astrid Baugerud sin uetiske forskning har alle fått tilgang til informasjon om (sitat:) "reaksjoner hos foreldrene, som høylytt gråt og hulking, klamrende atferd overfor barnet, raserianfall eller besvimelse." Dette når barna tas i varetekt av makten. Det er vel omtrent samme reaksjon man kunne forvente om noen føres bort for å skytes.

Det handler altså om TORTUR av barn og foreldre.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt