Verdidebatt

En julehilsen fra muslimene

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Ja, nå har jeg hørt dette også. Muslimer som sitter i skolestyre i Oslo kommune kritiserer myndighetene for at det er for mye snakk om Jesus og kristendommen på skolene i julen. På radion i dag sa en representant for skoleverket på gebroken norsk at julen hadde for mye kristendom i seg og at han reagerte på at de hadde avsluttning i kirken. Han påpekte at dette berørte jøder, buddister og muslimer. Jeg for min del har aldri hørt jøder eller buddister har kritisert vår julefeiring. Dette er vår julefeiring hvor vi minnes Jesu fødsel. Hvis muslimene ønsker en forandring kan de reise dit de kom i fra og ta seg ferie der, mens vi som har dette som tradisjon gjennom alle tider kan få drive med dette uten muslimenes innblanding. Hvem nordmann har forstyrett deres feiring idd? Vi har aldri gått ut med at disse skal slutte med det, men det kunne vel være en tanke å nekte dem det vi også.

Jeg synes at vi skal forsette med juleavsluttning på skolene hvor de kan avslutte skoledagene i kirken.Vi må ikke bli så dupert av muslimene eller humanistene angående dette. La ikke slike mennesker få gjøre hva de vil, for disse gruppene vil som sagt fjerne hele kristendommen fra skolen.

Jeg ble litt skremt da jeg hørte dette menneske på gebrokken norsk si at de ønsket ikke noen juleavsluttning på skoler i en kristen ånd. Dette minnet meg stygt om at vi holder på å selge landet vårt til fremmede kulturer. Er dette landet på vei til en katasrofe? Muslimer og humanister og kommunister florerer i våre styresett og på skoler. Dette er et djevelsk grep som snart vil gjøre oss til en humanistisk stat som ligner mye på Nord Korea. Fjerner vi Jesu navnet på skoler og andre steder i dette landet, vil vi merke rask nedgang. Nå må vi våkne!

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt