Gunn Pound

177

Gågruppa - En glad ettåring

Ordfører Fabian Stang var hedersgjest ved Gågruppa på Haugenstua sin ettårsfeiring på Nærmiljøsenteret 22. oktober. En fin gjeng var samlet for å feire at gruppa bokstavlig talt har holdt det gående i ett år.

Publisert: 30. okt 2012

Dikt, frukt og rawcakes
Gåleder Gunn Pound var initiativtaker til feiringen, og hadde invitert både ordføreren og pressen til gågruppas ettårsdag.

- Jeg er så glad i Haugenstua, fortalte Gunn, og det er så viktig å bruke nærmiljøet. Det tar tid før et tilbud som gågruppa setter seg, men vi må bare fortsette, så vil det komme stadig flere med etter hvert.

Til bursdagsferingen var det iallefall fullt rundt langbordet på Nærmiljøsenteret. Øverst tronet Fabian Stang som understreket hvor viktig det er med lavterskeltilbud for å få folk opp og ut. - En gågruppe har positive gevinster både for den psykiske og fysiske helsen, smilte han.
Pound leste egne dikt om Haugenstua til forsamlingen, og de fremmøtte fikk servert både frukt og sunne rawcakes. Etterpå tok hele gjengen seg en gåtur bort til Lampa.

Plass til flere
Gågruppa på Haugenstua møtes hver mandag kl 13 på Haugenstua Nærmiljøsenter, og går derfra turer i nærområdet. Gåstaver kan lånes. Ofte deler gruppa seg i to, slik at man kan velge tempo på turen etter form og humør. De som ønsker å gå raskt kan gå med Sigrid Wisløff, som også er gåleder.

Gågruppen er et gratis og åpent tilbud og alle gåglade ønskes velkommen. Etter turen serveres det frukt og kaffe på Nærmiljøsenteret.

Alle i Gågruppa

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere