Verdidebatt

Uklarhet

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

KrF må ta i betraktning  ,at rimeligvis kan mange,særlig eldre,betakke seg for å stemme KrF ved neste valg.    Det er forskjell på å akseptere  åpne homofile som ikke lever sexmuligheten sin ut,  og  homosexuelle som lever den ut i partnerskap eller på løs basis.

Vi kan jo ikke ta en saks å klippe bort ord som  legger  stener i veien for selvet vårt.  Paulus er jo helt klar i Galaterne  5.16." Jeg sier dere:Lev et liv i Ånden! Da følger dere ikke begjæret i vår syndige natur.For vår onde natur står med sitt begjær Ånden i mot,og Ånden står  i mot vår onde natur.De to ligger i strid,slik at dere ikke er i stand til å gjøre det dere vil."

Jeg er overbevist om at endel eldre mennesker som var unge før den såkalte homofile frigjøringsbølgen kom,opplevde en splittelse(bifili) og homofile følelser i overgangsalderen,men samfunnsprofilen ga ikke rom for å slippe slikt løs. Helsepersonell i "gamle dager" lærte at det kan være naturlig med homofile følelser i overgangsalderen før driftsleiet har funnet sin form,og at restriksjoner mot homosexuell praksis  kan tvinge driften i heterofil retning for de flestes vedkommende. Det blir en kunstig utklekking av homosexuelle hvis ikke dette aspektet ikke inkluderes.

Ungdom må få slippe å belastes med at de er skapt sånn og må være sånn resten av livet om de erfarer homolile følelser i overgangsalderen.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt