Arnt Thyve

17

Vold lønner seg!

Ved å legge seg flate for voldelige muslimer gjør Vesten seg selv en bjørnetjeneste. Det ekstremistene lærer av dette er at vold lønner seg. Jo mer de ødelegger og dreper, jo flere unnskyldninger får de. Dette går ikke an!

Publisert: 14. sep 2012

Nå ser vi det igjen. Vestlige lederes unnskyldninger øker i takt med volden. Er det ingen som har integritet? Er vi tilhengere av ytringsfrihet, eller er vi det ikke? Som i tidligere tilfeller av muslimsk vold kan vi også denne gangen merke at kritikken mot en idiot av en "filmskaper" er større enn kritikken som blir rettet mot de som dreper og driver med hærverk. Hver gang noe slikt skjer, velger man å knele for voldelige ekstremister i stedet for å kjempe for ytringsfriheten. Dette er feigt.

Jeg er ingen tilhenger av å såre andre folk, eller å håne det de tror på. Faktisk har de liberale her til lands kjempet i mange år for retten til å kunne gjøre narr av kristne. Den retten har de fått, men det var rett før de trakk den tilbake på grunn av islams inntog i landet. De reagerte nemlig på en annen måte enn kristne på at man gjorde narr av religionen deres. Plutselig ble det farlig å tulle med andre, og plutselig ble man interessert i å begrense ytringsfriheten igjen. Dette opplever jeg som temmelig feigt. Enten får man stå for det man mener uansett om det er farlig eller ikke, eller så kan man holde kjeft.

Når kommer fordømmelsene av "Life of Brian", brenning av Bibler osv.? Er det greit å såre kristne siden de ikke dreper noen? Må kristne ut på gatene og sette fyr på andres eiendom for å bli tatt seriøst? Det fungerer jo for muslimene... Jeg må si at jeg blir litt kvalm av at alle ledere, journalister og forståsegpåere i flokk fordømmer han som laget denne filmen. Ikke fordi filmen var bra, eller at den var nødvendig. Den burde aldri vært laget. Men fordi de kun kritiserer når det er islam det harseleres med. Hvor var disse feigingene da Jesus ble gjort narr av i f.eks. filmen "Life of Brian"? Jo de stod på barrikadene for friheten til å gjøre narr av andres religion! Hvor blir det av kampen for ytringsfriheten når man møter litt motbør? 

Jeg savner statsledere med mot, integritet og prinsippfasthet. Hvis man mener at ytringsfrihet er et gode, fordømmer man all muslimsk vold, og ikke en idiot som har laget et makkverk av en film. Det er de muslimske pøblene som er de kriminelle her, ikke filmskaperen. La meg få en statsleder som kaller disse lavpannede bøllene det de er - nemlig lavpannede bøller. I stedet står de i kø for å beklage at vi har ytringsfrihet. Det er feigt.

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg
Kommentar #1

Rune Holt

11 innlegg  11104 kommentarer

Fullstendig

Publisert over 8 år siden

Og 100% enig i det du sier.

Nå har jeg sett flere nyhetssendinger i kveld,og det som går igjen,er hvor ille det er at en tulling har forårsaket store uroligheter i hele den muslimske verden.

Det satt endog et par ...Bondevik og Egeland i studio på dagsnytt 18.00 og prata om kristne og jødiske fundamentalister,og de var like ille som de radikale islamistene...for liksom å bagatellisere reaksjonene.....

Jeg bare lurer på... hva er det som skjer...? 

Kommentar #2

Kersti Zweidorff

2 innlegg  2314 kommentarer

Publisert over 8 år siden

Som tilhenger av vårt demokratiske (enn så lenge) lvesett, reagerer jeg også på den måten ytringsfriheten blir forsvart av dem som har bedt om vår tillit som ledere. Er det ikke grunnlag for tilliten ?

Når det er sagt, så vil det ikke tjene hverken muslimer eller andre å være vulgær og skjelle ut. Å stå opp for egne verdier er noe ganske annet.

Kommentar #3

Kersti Zweidorff

2 innlegg  2314 kommentarer

Publisert over 8 år siden
Rune Holt. Gå til den siterte teksten.

Bondevik og Egeland

Begge disse herren har sine egne prosjekter i verden, og de må forståes ut fra den sammenhengen. Integriteten er tynnslitt, akkurat som tilliten!

Kommentar #4

Arnt Thyve

17 innlegg  1393 kommentarer

Uff, ja.

Publisert over 8 år siden
Rune Holt. Gå til den siterte teksten.

Det satt endog et par ...Bondevik og Egeland i studio på dagsnytt 18.00 og prata om kristne og jødiske fundamentalister,og de var like ille som de radikale islamistene...for liksom å bagatellisere reaksjonene.....

Ja, jeg så det. Den tullingen Egeland går ikke av veien for å tøye sannheten når det gjelder å unnskylde islam. Det er faktisk ingen andre religioner som oppfører seg slik i 2012. Man kan ikke sammenligne en gang. Likevel satt han og pratet om fundamentalistiske kristne og jøder, som om vi springer rundt og dreper folk hver gang noen tuller med oss...

Kommentar #5

Per Traasdahl

67 innlegg  1534 kommentarer

Hadde det vært mulig å trykke braknappen flere ganger hadde denne funksjonen blitt brukt nå

Publisert over 8 år siden

Jepp.

Det er tragisk å bivåne den internasjonale feigheten for tiden....

Rævdilting heter det på min dialekt.

Kommentar #6

Johan Rosberg

24 innlegg  442 kommentarer

Publisert over 8 år siden

Jeg tenker at respons må vurderes i henhold til intensjon. Som kristen/menneskeindivid/whatever ser jeg ikke noe stort poeng i en eskalering av vold. Derfor ser jeg heller ikke noe stort poeng i å bruke krefter på å utpeke syndebukker med de konsekvenser det måtte medføre.

I en kristen kontekst merker man seg at harmen var størst mot pengevekslerne. Jeg finner det også meningsfullt å gruble over ordtaket om veien til helvete som er brolagt med gode forsetter.

Kommentar #7

Øystein Hansen

1 innlegg  569 kommentarer

Også jeg lurer på hva som skjer, Holt

Publisert over 8 år siden

Jeg tror muligens en del av svaret på hvorfor Bondevik og Egeland kan sitte og lire av seg sine dumheter, er det vi har fått med oss nærmest helt fra første skoledag.  

Alle er like, i alle fall inni, og alt er i grunnen ganske likt. Man må ikke diskriminere og ikke krenke. I alle fall ikke de andre.

Alt er like gyldig, - derfor blir alt likegyldig, sa Dagfinn Høybråten en gang, uten at jeg vet om det er ham som er opphavsmannen til disse glupe ordene.

Da blir det viktig og riktig at også Iran får sin atombombe, - så lenge Israel har en. Da må selvsagt en homofil få gifte seg i kirken med eget vigselsritual. Og da kan vi like gjerne be til Allah som til Gud. Korfor ikkje? Ja, KORFOR IKKJE?

Det er nå helt tydelig at NRK fører an her - på Marienlyst er Mohammed en så framifrå god gut, snill og god - om vi skal tro et kåseri i Norgesglaset for et par år tilbake. Og vi - vi er så slemme og stygge, - det har vi vært helt siden korstogene og lenge før.

Da kan vi vel bare ha det så godt når muslimene setter en hel verdensdel i flammer, og roper død over Israel, død over USA, og Allahu akbhar? I alle fall ser NRK ut til å mene det.

Om jeg som ledd i å spekulere i et svar, skal antyde et annet moment, - tenker jeg ofte på at det i Bibelen står noe om at hvis vi ikke vil se sannheten, skal vi bli slått med blindhet.

EU ville absolutt ikke ha en eneste linje om kontinentets kristne arv i sin nye grunnlov for få år siden - også dette sølle faktum kunne jo krenke de mange muslimske innvandrerne som ville komme. I Norge river man ned de kulturelle bærebjelkene i Grunnloven, og lar kirken seile sin egen sjø, etter først å ha gjort det meste de kunne for å ødelegge den.

Slik velger mange, og stadig flere her i Vesten, trelldommen i stedet for friheten. Og de ønsker den velkommen. For de evner ikke lenger å se det innlysende, - at Hans Nielsen Hauges venner slett ikke er sammenlignbare med al-Qaida.

 Det er fælt å si det, men det kan faktisk også noen ganger se ut som om boklig lærdom i et universitetsmiljø kan bidra til slik blindhet. Ofte er det professorer og liknede "høytstående" akademikere som kan ytre seg i slike baner.

Allah er jo den samme som vår Gud, sier de. Ja, da er det vel greit? Så lenge de får leve i sitt enfold - før hensynet til muslimene/sharia, eller muslimene selv, tar dem. For det er vel ingen normale mennesker som for alvor tror at bare de kommer til Norge blir de annerledes muslimer? Jo, forresten mange tror jo det. Også NRK og de som er "eksperter".

Jeg synes det burde være enkelt, men så er jeg da også en ganske enkel fyr.

Ta nå fram et par ark og en god blyant. Ta for dere alle verdens land, og klassifiser dem etter kultur og tro, muslimsk, hindu, animistisk, woodoo osv. - kontra jødedom og kristendom. Ta ikke bare for dere krig/borgerkrig og fravær av disse, men nær sagt enhver variabel som gjør et menneskeliv godt å leve.

Og kom ikke her med mulige enkelteksempler som avviker fra mønsteret, - som det straks er fare for at kverulanter vil ønske å gjøre. Se på mønsteret i stedet.

Jeg sier ikke mer. Det skulle være aldeles unødvendig.

 

PS: Nei, unnskyld meg. Jeg glemte jo enda en gang at alt likevel, uansett, er vår skyld!!

PPS: Jeg legger ved en jødisk låt i anledning deres nyttår, Rosh Hashana.

For å lyse litt opp i mørket og galskapen.

 

http://www.youtube.com/watch?v=FlcxEDy-lr0&feature=related

 

Kommentar #8

Johan Rosberg

24 innlegg  442 kommentarer

Publisert over 8 år siden
Øystein Hansen. Gå til den siterte teksten.

Alle er like, i alle fall inni, og alt er i grunnen ganske likt. Man må ikke diskriminere og ikke krenke.

God, kristelig erkjennelse.

Kommentar #9

Per Traasdahl

67 innlegg  1534 kommentarer

Jeg er enig

Publisert over 8 år siden

med dem som sier denne såkalte "traileren" var en stupid ide, og vil en ha seg et kikk så kan en heller begynne med extremsport.

Jeg vil spesiellt anbefale basehopping. lærdommen er at noen ganger er det for sent eller umulig å snu...

Kommentar #10

Kersti Zweidorff

2 innlegg  2314 kommentarer

Publisert over 8 år siden
Johan Rosberg. Gå til den siterte teksten.

Derfor ser jeg heller ikke noe stort poeng i å bruke krefter på å utpeke syndebukker med de konsekvenser det måtte medføre.

En ting er syndebukker - en annen er å plassere ansvar. Hvordan kan vi tenke at vi skal få en bedre fungerende verden dersom vi ikke tør å plassere ansvar der det hører hjemme?

Kommentar #11

Knut Nygaard

488 innlegg  6965 kommentarer

I en tid som denne høres til og med EDL's Tommy Robinson fornuftig ut

Publisert over 8 år siden

Den 11.09.12 var noen av de mer islamkristiske samlet i New York.  Etter en innledning fra Geller tar Robinson over og gir en oppsummering av sitt engasjement mot det han opplever er det eneste som ikke fungerer i Mangfoldsprosjeket - islamistene - og deres prosjektagenda om å islamisere Luton - hjembyen - og England/Vesten.

I begynnelsen sier Robinson at han var engstelig for hvilke mottiltak som ville komme fra islamistene hvis han tok et kristisk budskap ut - uten å beskytte seg.  Så - i begynnelsen - var finlandshette og falsk identitet en opplevd nødvendighet.

Siden det ikke var noen hemmelighet at islamistene både var bevæpnet og at villigheten til å gå langt var til stede, så oppsøkte politiet Robinson og ba han forlate Luton - da han opprørte islamistene og politiet ikke kunne beskytte han.  I tillegg rådet de han til å flytte fra sin kone, da de heller ikke kunne beskytte henne.

Han stiller spørsmålet - hvem er det virkelige offer?

Han er en mann fra arbeiderklassen og han beundrer alle de høyt utdannede som deltar i det islamkritiske fora i USA.  Det er beklagelig at de stemmene som våger å ta kampen på våre arenaer er så få.  Trolig vil dette endre seg i nær fremtid, da det går opp fra den intelektuelle elite at  de har tatt feil... her er snutten og en tale på 10 min. - som motvekt mot galskapen vi ser i opprørte og sinte islamister ... 

http://www.youtube.com/watch?v=nL4DokcmB3k

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere