Sten André Fagermo

59

Lavkirkelig=Sivilasjon

Nå skriver jeg ett innlegg i litt affeksjon (?), men allikevel ved mine fulle fem. Og ja, det blir kanskje en smule kort.

Publisert: 8. aug 2012

"Kulturmarxistene" her inne har nemlig fått for seg at vi i det lavkirkelige Norge, er så usiviliserte. At vi mangler dannelse og evne til refleksjon. Da vil jeg spørre?

Har dere vært ute og reist i verden? Og ikke bare på museumer som hyller antikken?

Sør-Europa, hvor ordet "puta" eller "puttana" er det vanligste skjellsordet, siden alle unntatt din mor og jomfru Maria er horer? Og kvinner flere plasser, ikke kan sitte ved siden av en mann på bussen, uten å bli antastet?

Russland, hvor de siviliserte russiske menn tyller i seg flere flasker vodka i uken, storrøykende og dermed dør gjennomsnittlig, før de er fylt 60 år? I tillegg til all rasismen mot svarte afrikanere, kaukasusere og asiater?

For ikke å glemme den siviliserte politikken de har på kontinentet, hvor det veksler mellom fist-fights og trakassering av kvinnelige politikeres valg av klær, i parlamentene?

Men neida, vi lavkirkelige puritanister/"muslimer", er jo mye verre enn dette.

Abort skriker jo vi puritanister ut mot hele tiden, og vil prakke på alle....Men i Polen og flere katolske land, er de jo prakket på strenge abortlover allerede? Av staten og DKK?

Nei, jeg skal innrømme at vi har det meget godt her i Norge, men at vi er så "intellektuelt" tilbakestående, er piss i min mening....som er vulgær kanskje...

Men så henter jeg mye av min politiske ideologi fra de "vulgære" land i sør?

Forresten, har jeg hørt om "vulgær-latin" ;):..

INGEN land i verden, er så god på å prate vekk problemer som her i Norge, det tør jeg påstå...mens i andre land så handler de....

Hvis det er noen land i verden som er så siviliserte og intellektuelle , så må det pinadø være gamle Norge...her er det jo fullt av forståsegpåere, som mener så mangt om det meste.

Jeg slutter av mitt dårlige innlegg her, og håper noen får åpnet øynene opp litt ihvertfall...og ja, dette ble ett dårlig innlegg, fordi det er skrevet på cirka 5-10 minutter....derav kvaliteten.

Så fortsett gamle Norge, og diskuter og forstå ihjel.

MVH

SAF

 

 

 

 

 

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg
Kommentar #1

Sten André Fagermo

59 innlegg  1334 kommentarer

Hei igjen!

Publisert nesten 9 år siden

Jeg må kanskje beklage språkbruken litt i dette innlegget.

Men nå har jeg tidligere langet ut mot protestantismen, nå var det kanskje katolisismen sin tur?

Vel kanskje ikke helt, men mitt innlegg her var ett fåfengt forsøk på refleksjon, for de eventuelle som måtte tro at "gresset er grønnere på den andre siden"....

Men jeg står for mine påstander.

Kommentar #2

Ronny Johansen

72 innlegg  235 kommentarer

Bra reflektert!

Publisert nesten 9 år siden

Bra nok innlegg i samfunnsdebatten dette vel. Vi skriver ikke for å få ære og anerkjennelse, men for å vekke de sovende. 

Ta en titt på denne du: http://hyperrealisme.wordpress.com/2012/06/06/det-konforme-mennesket-nordmenn-best-i-klassen/

Kom til å tenke på denne artikkelen når jeg leste innlegget ditt. Nå har ikke jeg sjekket opp alle referanser og studier, slik som man bør før man kan konkludere med noe som helst. Men for den som skulle ha interesse av å se nærmere på dette fenomet, vil her i alle fall få en impuls til nettopp det å sjekke litt grundigere. 

Hører  gjerne fra de som måtte undersøke litt nærmere rundt dette temaet. 

En ting er i alle fall sikkert. Norges befolkning er svært, svært konforme. Derom ingen tvil.

Kommentar #3

Sten André Fagermo

59 innlegg  1334 kommentarer

:)

Publisert nesten 9 år siden

det er sikkert blitt verre (altså nordmenn), siden 60-tallet......

Takk for linken.

 

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere