Verdidebatt

Gud er god, ikke ond

Mange ikke-kristne, ateister eller sekulære har fått for seg at Gud ikke er god, men ond.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Hvordan kan de mene det? Hva er de redd for?

Alle mennesker har syndet en eller flere ganger, som Jesus sa: " Den av dere som er uten synd, kan kaste den første stein".

Er det så vanskelig å forstå, nemlig at Jesus tok på seg all verdens synd på Golgata?

Det betyr IKKE at man skal fortsette å synde, men at når man blir frelst, så blir all TIDLIGERE synd "slettet"...

Jeg vil bare skrive noen ord om dette, og tar forbehold om eventuelle feil i det jeg skriver...jeg er fortsatt ikke teolog :).

Forresten så tror jeg at mange er redd for at å være kristen forplikter, og at man ikke skal klare å holde disse moralske forpliktelsene. Jeg personlig, tenkte at jeg ikke var verdig til å være kristen, siden jeg røyker og også har drukket alkohol mange ganger.

Også tenkte jeg at kristne mennesker, ja er ikke de litt snåle?

Disse tingene fikk meg til å holde meg borte fra kirken, helt til jeg endelig nylig gikk i en lokal kirke her i min hjemby....og vet du hva? Jeg ble positivt overrasket...

TRE ÅR tok det før jeg endelig turde å gå i en menighet!

Så disse ordene er skrevet for kanskje andre sjeler som meg, som først ikke hadde mot til å ta det første steget, og oppsøke en menighet. Husk at de fleste religioner har moralske regler, så det argumentet holder ikke, synes jeg. Men som kristen så ønsker ihvertfall jeg, at ALLE må ut av blindheten, og se hvem som er den virkelige Herren.

Nå skal ikke jeg bli noen ny predikant her på Verdidebatt, men tenkte at dette kunne bli ett lite bidrag til de som lurer på om de skal bli kristne. Jeg har virkelig selv vært der som tvilende, og det føles helt herlig nå som jeg har tatt mitt første steg ut av tvilen. Tre års søken var verdt det, allikevel!

Husk at frelsen er frivillig, men før du avviser den helt, så gi det først en sjanse ihvertfall..det er nok av kirker som kan passe nettopp deg. Så jeg avslutter her med kanskje mitt "snåleste" innlegg for mange, men det får stå sin prøve.

MVH

Sten Andre Fagermo

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt