Kjersti Aspheim

Miljøaktivist
66

Politiet og tiggerne, hva er det som skjer?

Vi har et politi som henlegger lommetyverier og voldtekter mer som en vane enn et unntak. De overser salg og misbruk av narkotika. Å rive ned fattiges teltleir derimot, det har de resurser til...

Publisert: 1. mai 2012

Hva er galt med landet vårt der det å jage de fattigste av de fattige i Norge, og ta fra dem det lille de har å klare seg med er en oppgave for politiet?

Vi har så utrolig mye kriminelt å ta tak i der menneskehandel burde stått høyt på listen, likevel er romfolket, der veldig mange sansynligvis er utsatt for nettopp det en gruppe politiet prioriterer å jage.

Det er nesten så man kan mistenke at politifolk får instrukser om å konsenterere seg om "ufarlige" ting, ting som folk flest syns er litt ekkelt. For fattige blir fort ekle når de mangler elementære ting som toaletter etc.

Jeg merker at jeg blir både sint og skamfull, og forstår at vi har et kaldt og kynisk samfunn der bare rike har livets rett.

Jo flere milioner du stjeler jo mindre bryr politiet seg, men er du for fattig til å klare deg på normalt vis stjeler politiet teltet ditt...

Kommentar #1

Olav Nisi

145 innlegg  4829 kommentarer

Selvforskyldt fattigdom

Publisert over 9 år siden

Hvis vi skal fortsette å understøtte et folk som av natur er lite interessert i ærlig arbeide, da blir det bare flere av dem.  Hvis andre etnisiteter behandlet sine barn slik som romfolket, ville barnevernet gripe inn omgående. Et folk, et mindretall  som  ikke vil innordne seg demokratiske spilleregler, skal ikke forvente at samfunnet tilpasser seg deres livsstil.

Kommentar #2

Sten André Fagermo

59 innlegg  1334 kommentarer

Om sigøynerne eller rom-folket virkelig

Publisert over 9 år siden

er fattige,  er noen ganger vanskelig å forstå.....Her i Tromsø, er det ofte observert at de bruker pengene de får fra tigging, på masse tobakk, altså cigaretter........Dessuten koster det jo litt å reise fra Romania helt til f eks Tromsø???

Tror ikke ALLE av dem er like fattige og i stor nød, men noen er nok det.....

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere