Espen Utaker

298

Velkommen

Publisert: 15. apr 2009

Velkommen til vårt nye debattforum; verdidebatt.no. Med din stemme håper vi å få til en god og saklig debatt. Du er velkommen til å registrere deg som blogger, og innleggene dine blir postet under din blogg. Slik kan du alltid finne tilbake til det du har skrevet, og lese det andre har kommentert og diskutert på dine innlegg.

Vi ønsker at du fremstår med fullt navn på din blogg. Vi tror at det vil høyne kvaliteten i våre debatter.
Last opp navn og bilde av deg selv og bli med på å skape et sted der meninger brytes og debatten tar «ballen i stedet for mannen». Vi ønsker stor takhøyde, høy debatt-temperatur og gode innlegg, fri for sjikanering av meningsmotstandere.

Er du i tvil om hvordan du kommer i gang med bloggingen? Klikk på hjelp oppe i høyre hjørne. Verdidebatt.no er i en innkjøringsfase. Lurer du på noe, har du forslag til forbedringer eller andre tilbakemeldinger, vil vi gjerne høre fra deg under temaet; Diskutér verdidebatt.no

Vår gamle debattside stenges nå for debatt. Siden vil fortsatt være tilgjengelige som et arkiv. Om du vil fortsette debatter fra vårt gamle forum er det mulig å kopiere med seg gamle innlegg over til vår nye side.

Vårt Land ønsker å være en bro mellom mennesker, tro og tanke. Vi håper at verdidebatt.no kan være med å bidra til dette. Vi ser fram til dine bidrag.

Lykke til og god debatt.

Kommentar #1

Asbjørn Kvalbein

65 innlegg  150 kommentarer

Få fram "Bra!"

Publisert over 12 år siden

Jeg synes Verdidebatt så langt funker veldig bra. Under innleggene kan vi trykke på Bra! Kan vi ikke få fram hvor mange hurrarop innleggene får? På den måten kan også debatten ligge på et godt nivå.

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere