Verdidebatt

Ja takk til et nytt bloggrevyen

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Det finnes i dag flere portaler til bloggene. Man har valgprat.no som lenker til politiske blogger, man har snobbete Sonitus.org (som aldri lenker til min blogg. Hrmf!), og man har borgeravisen.no. Forskjellen på Sonitus og Borgeravisen er at borgeravisen alltid lenker til de samme utvalgte bloggene, mens Sonitus bare lenker til innlegg.

Det alle disse portalene har til felles er at de er selektive og subjektive. Tidligere i år døde Bloggrevyen (may it rest in peace) - portalen som alle bloggere kunne registrere seg på. Hvert innlegg fra den enkelte ble lagt lenke til der, med tittel og ingress, og det var lett å finne de mest populære innleggene pga treff og at man kunne stemme på dem.

Selvsagt kom det mange fjortisbloggere inn der etterhvert, og mye teit, men det var en portal som tok "forbrukerne" i bloggelandsbyen på alvor. Jeg håper at vi vil få noe lignende igjen, for det trenger vi. Bloggrevyen klarte å lage et helhetlig bloggsamfunn - og nå når de ikke er her lenger synes jeg det føles som om tidevannet har delt opp bloggøyene så vi ikke lenger ser hverandre så lett.

Innlegget kan sees på som en utfordring om noen følger kallet. Ellers interresant å se om flere er enig.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt