Eirik Flikke

70

SEIER'N ER VÅR - når TV2-sporten går av hengslene

Når idrettshelter i megaklassen har en dårlig dag på jobben og spiller høneblund-kjedelig fotball, finnes det alltids rom for nye tv-yndlinger fra dyreriket. TV2 hjelper deg!

Publisert: 19. feb 2012

Kampen jeg sikter til, Liverpool vs. Tottenham, blir ikke husket for noe som helst annet enn at en sliten bakgårdskatt entret banen i det 11.minutt. Kampens høydare og CAT of the match. Slikt setter naturligvis også sportsredaksjoner i hodestups forelskelse og dagen derpå mønstrer TV2 en journalist og kameramann på gladsaken - jakten på pus er igangsatt.

Og vips - kun simsalabim kort tid senere - var det VI som kunne kringkaste at katten var funnet. Den ble lokalisert av TV2, der nesten alle kunne tru at en pjuskete engelsk bakgårdskatt katt kunne bu, midt imellom lett gjenkjennelige arbeiderklasse-murhus i The Beatles-byen.

Seier'n er vår! Vi slo England 2-1 på Ullevål, vi var før Scott på polpunktet, Eddie the Eagle landet alltid på kulen mens vi fløy hele bakken ned og sannelig fant VI pusen rett foran nesa på alle de andre kattekåte redaksjonene.

Og pus lignet på en PRIKK, selv om det sikkert bare i dette bystrøket streifet et tresiffret antall katter rundt som kunne passe til den savnede pusens personalia. Men TV2 hadde bestemt seg, dette var katten VÅR, selveste Anfield-katten.

På en skala fra 1-10, hvor henrykte var vi egentlig? Noe i samme skål som da albino-elgen "Albin" ble observert for første gang dypt inne i Østfolds skoger.. Nå ble riktignok Albins albinolysende RAMPELYS-tilværelse relativt kortvarig, for han ble som kjent skutt av en danske og måtte bøte med livet den 11.oktober 2011, kun 5 år gammel. Og det ble dengang nærmest erklært "landesorg" i tabloidavisene da dyrekjendisen sin bortgang nådde pårørende-Norge, og den forhatte dansken måtte rømme fra elgkongeriket Noreg med utvisningsvedtak på livstid.

Men enn så lenge lever altså Anfield-katten sine HALL of FAME dager. Pusen har visstnok fått opprettet sin egen TWITTERkonto også, og nærmer seg 50000 treff.. Sletts ikke verst til en skitten koksgrå katt å være.

Hva koster det - lurer du kanskje på - for å motta slik i SÆRKLASSE info fra dette dyriske dramaet? Joda,TV2 hjelper deg for kun 189 kroner måneden (Premier League kanalene). VELBEKOMME!

Selv har jeg koselige rådyr som tripper rundt i hagen med sine englefjær-vakre-Bertine-Zetlitz-øyne rettet mot meg, og jeg har således ikke noe umiddelbart behov for å slå følge med TV2 i den videre ferden og forfølgelsen av en forskremt ulldott i 5 kilos-klassen med egen twitterkonto.

Men kanskje "FRYD" likevel ligger og venter på meg - rundt neste sving..?

GOD (lattermild?) DAG!

 

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere