Verdidebatt

Ionisert kolloidalt sølv.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Medias presentasjon av aksjonen mot svineinfluensavaksinering guidet oss til adresser  som står sammen om Aksjonen. En av dem er www.nyhetsspeilet.no. Der presenteres et alternativ til vaksinen --- ionisert kollodialt sølv . Det nevnes som naturens eget antibiotikum,som rimelig nok  ble fortrengt og for en stor del glemt da penicillin ble patentert  og masseprodusert.           Det kan synes som sølv som medisin kan ha sin renessanse nu når bakterier utvikler resistens mot antibiotika. Nevnte sølvforbindelse nevnes som effektiv ved brannskader og brukes i aktuelle sykehusavdelinger,sikkert også på andre områder i helsevesenet som ikke er gjort kjent gjennom media. Nevnte artikkel viser til bruk ved skader hvor det gjelder å sy på en finger eller en tå,som slenger med etter en skade.                                                                                      Videre at grekerne kjente til sølvets preserverende effekt og "foret" vintønner med sølv,og at farmerne ute på prærien la en sølvdollar i melkespannet så melken skulle holde seg lengre.

Jeg deltar ikke i fakkeltog mot influensavaksinen,men er glad for presentasjonen om at legene har noe i bakhånd  mot infeksjoner nu når vi kan være litt skremt av at bakterier har utviklet resistens og blitt veldig farlige for oss.

Nyhetsspeilet forteller om at japanerne verdsetter sølv,og at det stadig dukker opp nye produkter som inneholder sølv som bakteriedrepende substans og nevner bla. sølv i plasten på enkelte kjøleskap for å redusere bakterieveksten.,og at Toyota har utviklet et ratt som inneholder sølvpartikler.

Så hadde Vårherre altså noe godt i bakhånd for oss enda engang.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt