Verdidebatt

Sionismen - et oppgjør!

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

En forfatter fra Sunnmøre tar et oppgjør med kristensionismen, om hvordan de mer enn å tale om Jesu Kristi kjærlighet, traumatiserer barn og unge med sine velsignelser og forbannelser ovefor alle som ikke er enige med dem, og hvor redd han var dem med sine tordentaler om sion i barndommen.

"Mitt oppgjør med kristensionismen og farieseerne som ødela min barndom. I begynnelsen var Ordet. Det er forfatterens privilegium å søke å bidra til en bedre verden ved bruk av ordet."

"Om velsignelser og forbannelser for alle som ikke gjør akkurat som de sier. Skremmer livskiten av gamle damer så de åpner sin pung. - Fyller kollektbøssen, mer penger til israels 400 atomvåpen?"

"Forfatteren er av den mening at kristensionistene og de politiske sionistene i arbeiderpartiet etter krigen som skjenket Israel tungtvann fra Norge, kan få en tung bør å bære om Israel tyr til "The Samson Option".

Forfatteren sier:

"Jeg måtte dra til den ultimate åndelige utpost, i fotsporene til Gallileeren, langt ut i sjelens mørke natt, til ens personlige Golgata for å finne svarene.

Og kom tilbake med følgende budskap; Elsk hverandre, alle, ingen ekskludert, ingen prioritert. Det er det viktigste vi gjør, og ingenting annet spiller noen rolle.

Om ikke menneskeheten unisont begynner å innrømme sine synder, og rette dem opp, og lar sine stemmer bli hørt- la dem stige mot Himmelen i et samstemt taust kor, som et uttrykk for sine aspirasjoner som gir uttrykk for deres personlige viljer, hvis skaper denne verden, og i et unisont rop om tilgivelse og frelse fra åndelige rikers allmakt, lar sine stemmer basert på sine etiske valg bli hørt, så er denne verden tapt da er den doomed. Garantert.

"Hva skjer med barn som hele livet blir fortalt at de er utvalgt uten den fornødne åndelige utvikling, spesielt av kjærlighetsevnen? - De vil før eller siden bli bortskjemte monstre....som alltid må ha sin vilje. Verden har skapt sin demise.

Løgnen skapte den. Intet godt samfunn kan skapes på løgner og bedrag, bare åpenhet, sannhet og kjærlighet."

http://www.nyhetsspeilet.no/2011/11/Israel-verden-har-skapt-sin-demise/

Hva skal vi si? Har forfatteren et poeng?

Bare noen tanker som jeg syntes kunne være verdt å grunne på, ikke minst ved at dette faktisk handler om sin egen og sin nestes frelse - verken mer eller mindre

Mvh

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt