Verdidebatt

Trekant -fint program så langt

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Den ene tråden om Trekant-programmet skled helt ut i det blå og langt ut fra det den egentlig dreide seg om, så den ble stengt for videre kommentarer.

Og ettersom den ble stengt mens jeg faktisk så den første episoden av Trekant, så kan jeg jo starte en ny debatt om programmet :)
(Jeg ligger ofte litt på etterskudd på programmer fordi jeg ikke alltid har overskudd til å ha på tv (for mye "støy"), så kjekt å kunne ta opp og se når det passer)

Min oppfatning av programmet var at det var lekent, informativt, ikke så stressende som i fjor (da virket det nesten som programmet hadde hastverk), og morsomt/underholdende.

Det enestes som kunne oppfattes "negativt" var da den ene gutten fortalte at han følte ved sin sexdebut at han ikke ville være den siste i gjengen som debuterte.
Men det betyr jo langt ifra at programmet står for dette, og heller ikke at denne gutten mente at det var et godt argument den gangen han debuterte. Han sa også at første gangen var ganske "klein", og min oppfattelse var at det hadde med å gjøre at han ikke lenger "ville vente".
Så ser man dette i sammenheng, så var det jo ikke negativt likevel. For det som kom frem slik jeg så det var jo at det å debutere "fordi man ikke vil være sist" er en svært dum ide.

Nå er jo dette programmet lagt opp for yngre mennesker enn meg. Og det inneholdt jo mye jeg visste fra før. Men det betyr jo ikke at det på en eller annen måte kan være relevant for de aller fleste av oss. For svært mye av det som ble snakket om kan jo også fint brukes selv om man har vært godt gift i mangfoldige år, da selvfølgelig med den man er gift med :)

Og så vil jeg gjerne gi disse ungdommene ros for den innsatsen de faktisk gjør i dette programmet. Det ville ikke vært det samme om man hadde laget et program for ungdom og unge voksne uten mennesker de kan kjenne seg igjen i.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt