John Doe

81

En oppmuntring!

Publisert: 2. okt 2009

Den Hellige Ånd ba meg gi dette som en oppmuntring til ei venninne av meg onsdag kveld. Jeg fikk vite i går at det talte rett inn i hennes hjerte. Derfor vil jeg dele dette med dere også:

Alle som vil leve et gudfryktig liv i Kristus Jesus, skal bli forfulgt. Men onde mennesker og svindlere vil gå fra vondt til verre. De fører vill og blir selv ført vill. Men du skal holde fast på det du har lært og er blitt overbevist om. Du vet jo hvem du har lært det av. Helt fra du var et lite barn, har du kjent de hellige skriftene, de som kan gi deg visdom til frelse ved troen på Kristus Jesus. Hver bok i Skriften er innblåst av Gud og nyttig til opplæring, tilrettevisning, veiledning og oppdragelse i rettferd, så det mennesket som tilhører Gud, kan være fullt utrustet til all god gjerning. (2. Tim. 3:12-17)

Halleluja, hvor privilegerte vi er! Vi får visdom gjennom Guds Hellige Ord, og blir utrustet til all god gjerning. Tross forfølgelser og angrep er Gud med oss gjennom alt, og Han lærer oss hvilke veier vi skal gå. Han lærer oss ydmykhet, respekt og kjærlighet for vår neste.

Kommentar #1

Anders Helge Myhren

275 innlegg  2788 kommentarer

Takk

Publisert nesten 12 år siden

Takk for oppmuntringen, det er slik det virker!

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere