Verdidebatt

Lite fokus på kreajonisme i Norge

Guds skapelse av Altet er altfor interessant til at det skal forbigås i stillhet i mediene. Men det ser ut til at MSM ikke ser noen betydning i dette i det hele tatt. For mange er temaer om Guds skapelse av jorden et savn.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Jeg har skrevet mange innlegg i en avis som Aftenpostens debatt-sider om dette temaet og har hver gang blitt latterliggjort. Men det er greit det. Det er bare det at min fornuft OG mitt legeme er i harmonisk enighet om Guds skapelse av jorden på 7 - 24 timers dager.

Jeg skulle gjerne sett et tv-program der hver side av saken ble belyst. Men det er vel for følsomme saker til at det kan debatteres på nogenlunde saklig nivå i mediene. Heldigvis har vi kristne tv-kanaler som åpent snakker om disse dypt aktuelle temaer. Avisen Idag og den kristne tv-stasjonen Visjon Norge tar temaet om Gud skapelse opp både titt og ofte, til stor glede for oss kristne som er oppriktig interessert i dette temaet. Nå sist på kristen-tv var det et intervju med Israel-kjenneren og -vennen Gro F.H. Wenscke som kunne informere at under utgravninger i Israel ved Ebal-fjellet var Josvas alter funnet. Det var jo Josva som etterfulgte Moses og skulle komme inn i det lovede land - som Moses bare kunne se langt etter - bokstavelig talt. Det interessante med arkeologi i Israel er at bibelhistorien kommer frem og opp foran øynene på folk - turister som innfødte - og først og fremst arkeologene.

Det er også et nettsted som heter Origonorge - som tar opp emner om kreasjonisme og et amerikansk nettsted drdino.com, for de som er interesserte.

Det som også er interessant er hvor sinte mange evolusjonister blir når man tar opp temaet kreasjonisme. Som en person med et annet syn - blir man nærmest stemplet som idiot. Men jeg trøster meg med at jeg vil heller være idiot i menneskenes øyne, enn en idiot for Vår Herre. Jeg synes iallefall alt av biologi, zoologi, astrologi, fysikk og kjemi blir uhyre interessante når man får en Guds forståelse av det hele. Da tar det av - som det heter for min del. Takk til alle dere som skriver oppriktig om dette temaet og til dere som har like stor glede og nytte av studiet av kreasjonismen, som jeg selv har. Tro Herrens ord på at: "Se - jeg har lagt alt åpent for dere - for at dere ikke skal ha noen unnskyldning". Og jeg kan bare tilføye Halleluja.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt