Asbjørn Bergs1g

61

Anstendighet !

Publisert: 28. jul 2011

Jeg tror alle debatanter på VD er gjennomrystet av det vi har vært vitne til de siste dager. Jeg har ikke klart å debatere,  men kommet med noen få kommentarer. På en måte hadde jeg ønsket at en del kommentarer ikke skulle vært sagt, insinuasjoner, personkarakteristikker/ eller personangrep. Det byr meg i mot om jeg får være så frimodig (uten anklagelse) men når jeg tenker på denne ufattelige udåd, at de pårørende fremdeles venter på å få sine døde hjem, har man på VD i flere tilfeller sett debatter som er rystende. Jeg maner til anstendighet.....

Kommentar #1

Martin Drange

126 innlegg  1114 kommentarer

Bra-knapp trykket på

Publisert rundt 10 år siden

Enig!

Kommentar #2

Lene Bernsen

5 innlegg  1193 kommentarer

Publisert rundt 10 år siden
Asbjørn Bergs1g. Gå til den siterte teksten.

Jeg maner til anstendighet.....

Asbjørn, du har vært så god de siste dagene tusen takk for at du viser vei ut av mørket nå.

Ha en fin dag.

Kommentar #3

Lars Randby

159 innlegg  5721 kommentarer

La oss

Publisert rundt 10 år siden

La oss vise det og ikke formane det Asbjørn B. Det er ved våre eksempler vi kan vise hva vi står for, ord kan vi alle snekkre sammen. Mulig jeg høres håpløs ut men selv om mange strides så er det fortsatt langt fler som ikke gjør det. Skal vil la de stridende setter standarden og gi oss premissene for hvordan vi oppfører oss?

Mange av oss meg selv inkludert forvirrer meg inn på debatter hvor det muligens ville vært langt bedre om jeg ikke hadde bidratt. Selv om intensjonene våre er gode vet vi aldri hvordan de vil bli benyttet av andre. Mulig det er tid for å slutte å bære krutt frem til soldatene.

Kommentar #4

Asbjørn Bergs1g

61 innlegg  1513 kommentarer

riktig Lars

Publisert rundt 10 år siden

La oss vise anstendighet, maner er et vel et nokså foreldet utrykk  :)

Kommentar #5

Johnny Eskedal

27 innlegg  86 kommentarer

Hjertens enig

Publisert rundt 10 år siden

Jeg er hjertens enig med deg Asbjørn! Det er dessuten viktig at vi bruker meldingsfunksjonen dersom det er av privat karakter. Vi trenger ikke å få bretta ut sjela på vd ufrivillig av andre.

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere