stig braa

1

Hvor dypt kan man synke?

Hvor lavt kan et menneske synke? Har jeg tenkt fra tid til annen når noen gjør noe eller uttaler seg på en måte som viser hvor lite respekt noen kan ha for medmennesker.

Publisert: 27. jul 2011

”Å gjøre”- rekorden har Hitler hatt i mine øyne inntil fredagen da Breivik klarte det kunststykket å synke lavere enn Hitler…

"Uttalelsessrekorden" kom da petter nome klarte kunststykket å si at FRP har fostret Breivik… Kan man virkelig synke så lavt at man misbruker 76 døde mennesker og hundrevis av pårørende for å slå mynt på en slik tragedie for å vinne noen billige politiske poeng?

Kommentar #1

Lene Bernsen

5 innlegg  1193 kommentarer

Publisert nesten 10 år siden
stig braa. Gå til den siterte teksten.

"Uttalelsessrekorden" kom da petter nome klarte kunststykket å si at FRP har fostret Breivik… Kan man virkelig synke så lavt at man misbruker 76 døde mennesker og hundrevis av pårørende for å slå

De som gjør slikt skjemmer kun ut seg selv. Som om vi ikke er sliten nok nå, men så må vi ut og si: Nei, nei, vi legger ikke skyld på folk! Dette er et individ sitt ønske om å fremme seg selv.

Bruk en annen sak til å gjøre det.

NB, Ap sørger vi bedriver ikke politikk nå.

Men det er mennesker som funker hos oss også, midt oppi alt:

http://www.bt.no/nyheter/lokalt/Oppfordrer-til--gi-penger-til-sultrammede-2544743.html

Gi penger til sult katastrofen i Afrika. 

Kommentar #2

Are Karlsen

10 innlegg  4205 kommentarer

Misbruk av 22/7

Publisert nesten 10 år siden
stig braa. Gå til den siterte teksten.

"Uttalelsessrekorden" kom da petter nome klarte kunststykket å si at FRP har fostret Breivik…

De mange og gode oppfordringene til samhold må også inkludere FrP og deres velgere.

Jeg reagerer også på flere av biskopene som dro 22/7-kortet mot de som mener at Stiklestad ikke bør vies til religionsdialog.

Mitt håp er at normal anstendighet i framtiden vil hindre den slags overtramp. Men det gjenstår å se.

Kommentar #3

Ronny Johansen

72 innlegg  235 kommentarer

FRP - politisk mynt

Publisert nesten 10 år siden

Ja, slik holder disse surrehuene på hele tiden. Det artige er jo at det ser ut som venstresiden avsløres og at mange syntes slik dårlig virksomhet, som for eksempel Petter Nome beskydes for i disse dager, er av en slik karakter at det frembringer kraftig motstand og motargumenter. 

Slike småligheter tror jeg bare slår positivt ut for Frp. Alle nogen lunde oppegående personer forstår hvor dumt, feigt, kynisk og tåpelig slike skriverier og uttalelser er. 

Tenk om jeg skulle begynne å skrive i utenlandske aviser at det var Norge som fostret frem ABB og som påvirket at han ble slik han ble. Han var jo en normann fra fødselen av og hadde kun norske erfaringer og norsk skole og opplæring.

Alle normale anstendige mennesker skjønner at Norge og norsk kultur og verdier ikke har NOEN sammenheng med ABB. ABB ble sik han ble, på tross av, og ikke på grunn av, hverken Frp eller Norge.  Er det vanskelig å forstå for mediapersoner, så mener jeg det bør stilles spørsmål om de egner seg i jobben. 

Kommentar #4

Martin Drange

126 innlegg  1114 kommentarer

..

Publisert nesten 10 år siden

Helt enig

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere