Lene Bernsen

5

Sorg

Publisert: 27. jul 2011

Som et helt vanlig medlem av Ap uten noen kontaketer til å påvirke annet enn et jeg er glad i sosialisme og Norge vil jeg si til alle som tviler:

Alle i Ap har fått beskjed om å ikke drive valgkamp, vi sørger.

Hva enkelte i partiet inkludert meg selv skriver i disse dager, er ikke ment å vise oss selv, det er ingen strategi bak noe, kun enkelt individers meninger.

Vi opplever god støtte i folket, selv har jeg fått et nydelig håndskrevet kort i posten, det gjorde at jeg gråt virkelig for første gang, det er ikke mulig å fatte det som har skjedd, man går på autopilot.

Vi var alle inne i en valgkamp, nå famler vi, vi feiler, vi ber om tilgivelse og vi får forståelse fra de fleste og omsorg. Tusen takk alle dere som bryr dere.

Til dere som ikke vil gi, ikke føl at dere må, bare respekter at akkurat nå er det hardt.
Men vi dømmer ingen, så ikke døm dere selv, deres følelser hjelper ikke oss i denne stund. 

Øye kan smile, munnen kan le, men sorgen i hjertet kan ingen se.

Ønsker dere alle en fin dag.

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg
Kommentar #1

Asbjørn Bergs1g

61 innlegg  1513 kommentarer

de vakreste roser

Publisert over 9 år siden

Jeg så noen bilder av de som var blitt drept eller savnet og øynene fyltes av tårer. Disse unge så urørt og livet lå der uprøvd for dem. Aldri skulle de få anledning til å få en kjæreste, ta utdannelse, jobbe, se det vakre i livet, møte sin partner, få barn, se dem vokse til, bli besteforeldre og gammel sammen....men livet ble uprøvd for dem, disse livets roser som var i ferd med å slå ut i den første vår....

Kommentar #2

Lene Bernsen

5 innlegg  1193 kommentarer

Publisert over 9 år siden

Takk Asbjørn,
for dine gode ord. Snakket med noen tidligere elever. De sa: han drepte barn. Den ene gutten ville inn i militæret for å ta alle slemme. Huff Asbjørn, da manglet jeg ord, håper alle tar godt vare om hverandre nå. Snakk med barna og spørr om de føler seg trygge. Vi voksne må vise at verden er et godt sted. Et barnesinn rommer så mange tanker.

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere