Verdidebatt

Hva sympatiserer vi med?

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Vi har nå opplevd forferdelige ting skje med vårt land. Mange unge og eldre har måtte gi sitt liv for en galen mann, en idealist med syke forestillinger som ikke kan forsvares av noen.Men i kjølevannet av dette ser jeg noe skje, og da spør jeg: Hva sympatiserer vi med?

Er det menneskene, de unge og eldre vi sørger over, eller er det AUF vi sørger over? Jeg trodde menneskene var mer verd enn idologien. Hvorfor jeg reagerer er at hele tiden hører mann om AUF og deres virke.  Hele tiden er det AUF`s syn som skal prioriteres og fremelskes.

Stoltenberg mener jeg driver en form for voldtekt i denne saken. Her skal det brukes roser som sikkert er veldig fint, men vi skal huske at roser er jo logon til Ap. 200.000 mennesker skulle løfte rosen opp i været. Menneskelig er dette sikkert  rørende, men litt kaldt vann må nok kastes inn i dette. Her ser vi tydelig at folket presses inn i ap`s sympati. Hvorfor kan vi ikke se på disse ofrene borte fra politikken? Det blir sagt at nå er vi alle AUFère, men det blir vi aldri. Jeg ser disse unge menneskene som offer for en gal manns verk. Jeg vil aldri se dem som AUFère selv om de var det. I går begynte AUF å bruke denne sorgen til kronerulling for å sette i stand Utøya. Sikkert veldig fint for de fleste, men hvorfor skulle vi gi penger til en organisjon som vi ikke  sympatiserer med? De har syn som strider i mot mitt politiske syn.  Jeg også sørger for tiden, men når sørgetiden er over så sitter vi med den samme idologien og sloss i mot, og så har jeg selv hvert med å finansiere et sted de skal dyrke det jeg er i mot. Hvorfor kan ikke LO finansiere dette eller Ap for den slags skyld? Og hvorfor skal de trekke dette fram nå? Derfor ser jeg dette som noe frekt i en sorgprosses hvor de appelerer til  de sørgende. Da sitter som kjent lommeboka løst hos fleste. Men når hverdagen kommer, kommer også vettet tilbake. Men da er det forsent.

La oss sammen tenke på de sørgende som har mistet noen de er glad i, så får politikk være politikk. Stoltenberg &co bør holde seg for god til denne sniksympatien som han gir  til sitt parti i regi av AUF.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt