Kommentar

Nok en tråd er stengt

I det lengste håpet jeg at jeg skulle slippe å stenge nok en debatt på verdidebatt.no i dag. Men dessverre – debatten etter Olav Rune Ekeland Bastrups innlegg «Faren kom innenfra» utartet slik at den ikke kunne videreføres.

En god del innlegg i denne tråden har stor interesse og tok opp viktige tema. Derfor valgte jeg tidlig å la innlegg som var på kanten av det som er akseptabelt i verdidebatt.no passere, i håp om at debattantene etter hvert skulle greie å konsentrere seg om de viktige sidene i denne debatten. I løpet av det siste døgnet er jeg imidlertid blitt mer og mer urolig over utviklingen, og nå mener jeg dessverre at det ikke er noen vei utenom å stenge den.

Jeg er i sterk tvil om jeg skal åpne tråden igjen på et senere tidspunkt, og generelt sagt: Det er forstemmende å se hvor lite opptatt en del debattanter er av å konsentrere seg om saken og hvordan de overser at vi i disse dager står i en så spesiell situasjon at det kaller på ydmykhet fra oss alle. Jeg håper debattantene på verdidebatt.no nå tar til vettet og ikke forsøker å føre en usaklig debatt videre på andre tråder, noe som kan resultere i at vi får en debattpause for hele verdidebatt.no. Jeg opplever det som her har skjedd som en hån mot de tragiske hendelser vi nylig har gjennomlevd.

Jon Magne Lund

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Kommentar