Verdidebatt

Er jeg rasist

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Vi diskuterer innvandring og rasisme opp og ned i mente. Men gjør vi egentlig det, for det kan virke som om det blir mye synsing og lite konkret. Det minner til tider om den norske flykapreren som gav seg etter å ha fått noen øl, det blir ikke skikkelig flykapring av slikt. Selv ikke terrroristene i Norge ser ut til å bli annet enn en reklame for lotto som postulerer at lottomillionærer er ikke som andre millionærer.

Alt smøles sammen, de ca 2000 jødene som finnes i Norge har antisemitter på alle kanter og er etter hva man kan lese på debatter og i avisene så utsatt for rasisme at de knapt nok kan bevege seg utenfor døren. Er jeg rasist fordi dette ikke opptar meg så mye, jeg kjenner jo knapt nok noen jøder.

Skikkelige norske jenter må farge håret sitt sort for ikke å bli antastet og bor de i Oslo bør de helst ikke gå ut uten livvakter for det lusker fremmedkulturelle voldtektsmenn omtrent rundt hvert gatehjørne.

Fengslene våre fylles opp av utlendinger og nordmenn med fremedkulturell bakgrunn mens de som ikke er satt inn stort sett reker rundt forbi Akerselven og sleger dop til intetanende nordmenn som knapt nok vet hva dop er og helt sikkert ikke har noen anelse om hva man skal bruke det til.

Det topper seg når en Roma-bestemor beklager seg i A-magasinet over at hun er drept av samfunnet og ikke har noe liv igjen etter at hun ble tatt for trygdesvindel av 8 millioner for stønad til en rekke barnebarn som ikke eksisterte. Hun til og med var frekk nok til å påpeke hvor lett det var å svindle i dette landet.

Det er i slike tilfeller jeg lurer litt på om jeg er rasist. For jeg tenker som så om denne bestemoren, kast nøklen så kan hun bare sitter der og beklage seg over at livet er så ille og at hun bare har gjort det alle andre gjør. Ja jeg klarer rett og slett ikke å opparbeide hverken sympati eller forståelse for Rom-folk som velger å leve på sidelinjen og forventer at jeg skal respektere det og forstå det. Jeg tenker som så at dere gir totalt faen i meg og det gjør jeg jaggu i dere også.

Har du kommet til norge om søkt om beskyttelse så er det etter min mening helt legitimt å kaste deg på hue og ræva ut om du benytter gjestfriheten til å begå lovbrudd i dette landet. Da spiller det liten rolle om du har skaffet de fjorten unger, kone, bikkje og Volvo. Eller om du sulter ihjel når du kommer til bake til opprinnelseslandet eller blir dretp. Du ble vel tatt i mot og du misbrukte tillitten.

Krig og dritt og elendighet er det nok steder og det er nok mennesker som har behov for beskyttelse så vi behøver ikke beskytte drittsekkene, de klarer vi oss uten.

Her forleden hørte jeg om en kobbertyv som hadde vært dum nok til å prøve å stjele strømførende kabel. Han luktet ganske svidd og var stein død etter dette forsøket. Til pass for ham tenkte jeg, ja ikke bar tenkte jeg det men jeg uttrykte det vel også. Det ble vel dysset ned i avisen men det burde jo vært fremhevet at slik vil jeg at kobbertyver skal ende sin karriere.

Ikke liker jeg folk som kommer hit fra andre land og som konsekvent kun gifter seg med folk av egen opprinnelse og kultur. Det er jo  like mye rasisme som det jeg driver med. Er liksom ikke andre kulturer og raser gode nok for dem?

Egentlig ser jeg ikke på meg selv som rasist jeg vil bare helst ikke ha alle disse fremmede hit som ikke vet å tilpasse seg det jeg er vant til og anser som vanlig og normalt. I det minste bør de lære seg skikkelig engelsk så man kan snakke med dem for noen av dem snakker så dårlig norsk at det er en lidelse å prøve å forstå hva de sier når de åpner munnen.

På den annen side ser jeg det litt skumle i at mine rasistiske meninger ikke bare er mine. Langt på vei er de også med på å endre andres tankegang. Sakte begynner man å kikke på bilene langs vegen, er det ikke stort sett de fremmedkulturelle som har løse unger i baksetet.

Når man rusler i butikken kan det noen ganger virke som om det går langt flere løse unger uten tilsyn med fremmedkulturell bakgrunn en etniske norske barn. Der støyer de som de vil noen av dem sparker borti varer og klår på alt uten en gang å bli irrettesatt. For det er visst ikke vanlig å se etter ungene i slike kulturer.

Ikke nok med det, det er fordømt irriterende at en del av dem går rundt i klær vi aldri har hatt i dette landet før de kom. Bare føtter i sandaler om vinteren, kan de ikke kjøpe seg noen beksømstøvler som vanlig folk og må mennene gå med kjole utenpå buksene hva slags kleskikk er det. Det topper seg med at vi skal måtte høre om kamelene og profetne deres også for ikke å snakke om den guden deres som knapt nok noen av oss i dette landet hadde hørt om for noen tiår siden. Få det inn i skallene deres at jeg gir F... i både gudene, kamelene og profetene deres. Jeg har min julenisse jeg holder meg med og ferdig med det.

Da jeg var ung var mørke menn om natten mørke fordi det var natt i dag har vi mange flere typer mørkemenn. Man må da ta med seg lommelykt for å kunne skille på disse for noen av dem er farligere enn andre.

I det hele tatt har verden gått av hengslene og som Ole Paus synger det, alt var mye bedre under krigen. Jeg tenker da på Vietnamkrigen for det var før innvandringen begynte å sette sine spor.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt