Verdidebatt

Spørsmål til en religiøs kreasjonist....

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Siterer her Arild Holta i en annen tråd (Hvorfor har en del forlatt pinsekristendommen?") og valgte å starte en egen tråd om dette da jeg ikke ville spore av den andre tråden med dette.

Spørsmålet mitt er: Har kreasjonister en agenda? Har hele tiden fått høre at de ikke har det, at de kun er ute etter å gi guden sin den riktige plassen også videre, men her sier faktisk Holta:

"Hvor er kompetansen til å sette den delen av evolusjonen som er bevist, inn i en kristen ramme?"

Hva mener du/dere som er kreasjonister til dette? Er det greit å "juge" den kristne guden inn i evolusjon? (Ja, det blir jo å juge da ingen av dere klarer å føre et eneste skikkelig bevis for OM gud finnes, ei heller HVEM denne guden er, så å konkludere med at det er den kristne gud som står bak evolusjon blir jo å juge, uten tvil...)

For så langt kan evolusjon forklare utviklingen på jorden (IKKE bland inn hvordan jorden ble dannet eller hvordan liv ble dannet eller hvordan universet ble dannet for evolusjon sier ingenting om det, den sier KUN noe om utviklingen på jorden!!!)  uten at vi juger noen gud inn i det, så jeg lurer videre på:

-Hva ønsker dere å oppnå ved å putte gud inn i evolusjon?

Er det medlems tallene dere ønsker å øke ved et sånt stunts? Tror dere at hvis dere klarer å si at "Gud gjorde det!" så forklarer dette alt på en bra måte og at vitenskapsmenn derfor vil slutte å lete? Hva er dere så innmari redde for når det kommer til evolusjon? Er det fordi guden deres blir holdt utenfor fordi han ikke har noe der å gjøre at det er så om å gjøre å dytte han inn? Faktum er at hvis evolusjon kun kunne forklares med en gud så hadde gud allerede vært med i den forklaringen, men å sette skylden på en gud for alt forklarer jo ingenting, de lager jo bare flere spørsmål, for hvem skapt da gud. Har gud evolvert også? Hvor evolverte i så fall gud?

 -Og er det greit å lyve for guden sin?

Evolusjon er en av vitenskapens mest seiglivede teorier og den hadde gått overende for lenge siden hvis noen hadde funnet noe som ikke stemte og kunne bevise det. Dessverre er det ikke bevis kreasjonister benytter, men ren og uforfalsket løgn og direkte feilsluttninger for å fremme sin gud og det er jo litt rart syntes jeg, når den guden sier at du ikke skal lyve? Det er vel heller ikke stuerent å lære folk feilsluttninger i et forsøk på å sværte evolusjon, er det vel? Så hvorfor klarer ingen religiøs og nærme seg evolusjon med ærlighet? Hvorfor disse løgnene eller fornektningen?

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt