Arild Holta

104

Mangler uskolerte empati og forstand på mennesker?

Har du tenkt på at man kan utdanne seg til mindre kompetanse? Om man fyller seg med feil stoff. Hva om noen påstår at det finnes negativ kompetanse i Norge? Kan du dokumentere at det som læres er til oppbyggelse og til utvidelse av reell forståelse?

Publisert: 3. mai 2011

Er virkelig mennesker totalt uforståelige og totalt ulik alle andre, siden man trenger tre år på høyskole for å drive med noe som egentlig skulle vert barnevern?

Vet ikke normale mennesker hva barn trenger? Har naturen utstyrt mennesket så mangelfullt at det ikke kan ta seg av mennesker uten flere år på skolen?

Da må Gud eller evolusjonen være en total fiasko, siden mennesket ikke er et sosialt vesen uten år på skole!

Ola og Kari Dunk burde stille flere sunne kritiske spørsmål.

Sysselsetting som vi kaller skoler er jo veldig dyrt for samfunnet. Være seg om det gjelder barnehage, folkeskole eller høyskole. Det er ikke mulig å forsvare slikt som en etisk måte å bruke andres penger (skatt) på?

Etikken i det å plassere mennesker i institusjoner, eller det å lure folk til å tro de blir reelt skolerte, bare fordi man kaller det skole, og gir bøker å lese, er også viktig å tenke på.

Kommentar #1

Turid Talita Manjana Holta

0 innlegg  2678 kommentarer

ja du sier noe du Arild!!

Publisert rundt 10 år siden

Det er jo helt latterlig at man tror at man må skolere seg for å forstå seg på barn. Nei Gud gjorde nok den jobben grundig,.

Og sannelig er det sant at skolerte lærer seg vekk fra virkeligheten rundt barn da tenker jeg spesielt på bv da dem liksom skal være de som gir seg ut for å ha forstand på barn. Ingenting tyder på det.

I årtuseener har vi tatt oss av barn og klart det. Nå har man bare fått en fix ide!!Og den havner langt vekk fra forstand om barn.utdannelse trengs virkelig ikke for å fostå barn.

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere