Verdidebatt

Quo Vadis, Japan (og Norge)

Ramon Bennett skriver i sin eminente bok SAGA (Israel og Dommen over Nasjonene, Hermon Forlag 1997), om hvordan Gud fremdeles dømmer nasjoner utfra de synder nasjonene gjør seg skyld i.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

En måte Gud dømmer nasjoner på er gjennom fysiske ødeleggelser, som for eksempel jordskjelv, tsunamier, etc. etc. etc. og årsakene er mange. For Japans del har Bennett oppført de følgende synder som nasjonen Japan har gjort seg skyld i:

  1. Uprovosert militær aggresjon
  2. Allianse med dem som fører krig mot Israel
  3. Antisemittisme, politisk, rasistisk og religiøs

Bennett skriver:

Den 7.desember 1941 satte Japan i gang et uprovosert og uanmeldt angrep mot den amerikanske marinebasen ved Pearl Harbor på Hawaii. Den amerikanske flåten matte tåle enorme ødeleggelser, og mange hundre amerikanere ble drept.

Dermed har altså Japan gjort seg skyld i den første av de ovennevnte syndene, uprovosert militær aggresjon. Selv om man nok kan se det som en straff at Japan i august 1945 ble straffet ved bombingen av Hiroshima og Nagasaki.

Etter at det allierte nærværet i Japan tok slutt i 1952 har Japans økonomi vokst fortere enn paddehatter. Japan er medlem av G8-gruppen, de åtte mest velstående industrilandene i verden.

Japan er også et sterkt antisemittisk og rasistisk land. Massemediene viser dette tydelig i sin fremstilling av og ufundert kritikk mot Israel, samtidig som de sensurer bort ufordelaktig informasjon om araberstatene.

Bennett siterer David Bar-Illan, fhv. redaktør i The Jerusalem Post, fra hans spalte «Eye on the Media», den 19. januar 1993:

«Det er bare den arabiske propagandaversjonen av den palestinske historien som blir presentert, og motsigelser blir ikke akseptert. Da New Yorks daværende borgermester Ed Koch foran flere hundre japanske reportere i 1987 kritiserte den arabiske boikotten av Israel, ble denne blankt oversett. En uttalelse fra japanske bankierer at jødene hadde ansvaret for aksjekrakket tidligere samme år, der 28 prosent av alle japanske investeringer gikk tapt, ble derimot publisert vidt og bredt.»

Bennett nevner videre at Bar-Illan også sier at en uttalelse mot dette ble fullstendig ignorert av mediene.

Bennett fortsetter:

Israelsk radio rapporterte den 29. juli 1993 at en japansk avis hadde publisert en annonse som fremstilte Japan som den siste fiende som stod i veien for «en jødisk sammensvergelse for å kontrollere verden». Rapporten sa at amerikansk-jødiske ledere var rasende, men at redaktøren for avisen ikke hadde noen planer om verken å be om unnskyldning eller å dementere oppslaget.

Vi kan også her nevne seksuelle synder (som Bennett på det daværende punkt ikke hadde nevnt under Japan). Japansk dyrking av fremmede guder er ekstremt fallos-dedikert, og noen av festivalene viser blant annet menn som springer rundt med store fallossymboler. Japans publikasjoner av Hentai, pornografi i tegneserieform oversvømmer også verden.

Den dom som derfor forestår Japan blir derfor, i pakt med hvordan Gud har dømt andre nasjoner:

  1. Nederlagt med høyt tap av liv (Denne dommen er utført. Atombombene og den følgende okkupasjonen (1945-1952) var åpenbart guddommelig dom over Japan.)
  2. Ødeleggelse av nasjonen,
  3. Juridisk forbannelse eller fullstendig utslettelse av nasjonen.

Bennett fremholder ytterligere domfellelser, et jordskjelv på 7,8 på Richters skala, i 1993, men vi kan selvsagt ikke glemme de enorme jordskjelvene i den siste tiden på 9,0 – 7,0 – og 7,1 (i dag morges).  Dommen over Japan har begynt.

Et apropos om Norge til slutt:

Hvis du tror at Norge ligger bedre an enn Japan, bør du tro omigjen:

Norge har gjort – og gjør seg skyld i følgende nasjonale synder:

a) Diskriminering og undertrykkelse av innvandrere

b) Mord, pervers og umoralsk oppførsel

c) Alliere seg med dem som kriger mot Israel

d) Glede seg over annen nasjons ulykke

e) Svindel, juks og bedrag i forretningsverdenen

f) Homoseksualitet

g) Sodomi

h) Incest

i) Hor, skilsmisse og seksuell umoral.

j) Politisk, rasemessig og religiøs antisemittisme.

k) Avvisning av Gud

l) Avvisning av Guds frelse

m) Undertrykkelse av evangelieforkynnelsen

n) Nekte å leve ved Guds Ord

o) Praktisere heksekunst, horoskoper eller annen okkultisme

p) Havesyke

q) Blasfemi

Den dommen som forestår Norge blir derfor:

Fysiske katastrofer og død (3 ganger);

Utslettelse av nasjonen (5 ganger);

Hastig utslettelse av nasjonen; Utslettelse (3 ganger);

Nasjonal kollaps; Straff eller ødeleggelse av nasjonen; Nesten utslettelse (4 ganger)

Norge skal derfor ikke fryde seg over det som skjer i Japan. For Norge har ikke rent mel i posen.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt