Verdidebatt

Guds kall.

Vi er alle kallt av Gud. Til samfund med han.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Vet du at du er kallt av Gud?- Det står i Salme 51: "Den Allmektige Gud Herren, taler og kaller på jorden fra solens oppgang til dens nedgang".

Gud kaller altså PÅ JORDEN, og så sant du er av dem som bor på Guds skapte jord, kaller han deg.

Hva kaller han til?-Først og fremst EVIG FRELSE for din sjel. Det står i Joh. ev. 3, 16:"For så har Gud elsket verden, at han gav sin Sønn den enbårne,for at hver den som tror på ham, ikke skal fortapes men ha evig liv". Vi tar med vers 17 også": For Gud sendte ikke sin Sønn til verden for å dømme verden, men forat VERDEN SKULLE BLI FRELST VED HAM.

Hva gjør vi så med hans kall?-Tror det og takker for det skulle vel være en selvfølge for vi vil da ikke gå fortapt men ha et EVIG LIV HER OG NÅ ved det Gud selv har gitt oss i Kristus Jesus!

Når vi slik i tro til Gud tar imot den frelse han har gitt oss da han lot sin Sønn dø for våre synder på korset-da blir vi født på ny-og ser Guds rike. Vårt liv blir forandret, vår vandring på jorden blir i samfund med HERREN.-Vi ser med nye øyne på vår neste, ja blir Jesu disipler som ønsker i alt og følge ham  , etter den kraft han får gi oss.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt