Verdidebatt

Dere har klart det, jeg går bort fra Ateisme!

Kjære mine venner og uvenner på verdidebatt.no:

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

På skolen lærte vi om hva som er hva innen religion og livssyn:

Vi har to grupper:

  • Religiøse (Teist; Kristendom, Jødedom, Islam osv)
  • Ikke-religiøse. (A-teist)

Innenfor kategorien Religiøse er det mulig å differensiere mellom livssyn og hver av dem står for noe i varierende grad som følge av sin religion.

Innenfor kategori Ikke-religiøse så havner alle som ikke har de eksplisitte gudelivssynene i en samlebetegnelse; Ikke-religiøse.

Noen kristne (iallefall her på VD) syntes å mene at alle i Oppsamlingskategorien Ikke-religiøse er ansvarlige for det alle andre i oppsamlingskategorien sin gjør og har gjort. Ateister og ordet Ateist har plutselig fått en egen mening utover hva det betegner.

Jeg tror de som kan kjenne seg igjen er de som har havnet i kategorien:

  • Innvandrer.

En innvandrer betyr at man har vandret inn, man har begått den tilsynelatende unåden å bevege seg over en imaginær grense på et kart. Det sier ingenting om ideologi, livssyn, ønsket styreform, musikksmak osv. Det eneste ordet betyr er at du ikke var her fra før en gang i tiden. Alikevel så er Innvandrer (med stor i) blitt en egen statistikk, en egen minoritet, en egen kategori som plutselig representerer noe, oftest en trussel når man ser på i hvilken kontekst ordet generelt blir brukt i mediasammenheng og dagligdags tale.

Det har ingenting å si om du ble født 30 meter utenfor Norgesgrensen i Russland, i forhold til din nabo 40 meter inne på Norges side av linja på kartet så har du en markant større sjangs for voldtekt, kriminalitet og annet ugang. Du har ofte dårlige samfunnskunnskaper og din kultur betyr plutselig at du hater kvinner, snylter på Staten og planlegger et kupp for å starte Sharialov. Hjemmelagd statistikk lyver nemlig ikke.

Så kjære innvandrere, mine brødre og søstre i Oppsamlingskategori, skal vi begynne å kalle oss Nesten-Nordmann og Ikke-Kristen? Det finnes ikke statistikker for Nesten-Nordmenn enda, og Ikke-Kristne er enda ikke blitt omdefinert til marxistiske massemordere som hater kristne, er nestenholocaustbenektere og gjerne ønsker at verden skal bli styrt av autokratiske representanter fra Vitenskapen slik at vi kan bli kvitt alle de onde kristne, helst med drap og voldtekt siden vi ikke har moral.

I våre nye kategorier kan vi gjemme oss til hatet og fordommene finner oss igjen.

Hilsen Vegard,

En nyfødt Ikke-Kristen og blir mer og mer STOLT av det.

Noen andre ateister eller agnostikere eller innvandrere som vil være med? <3

http://www.youtube.com/watch?v=YbEhzT8mA44

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt