Kjell Ingolf Ropstad

73

Regjeringens VM-strategi: begrav dårlige nyheter!

Regjeringen benytter seg av ski-VM for å begrave dårlig nyheter. Er det greit?

Publisert: 2. mar 2011

Er det tilfeldig at, den tilsynelatende avtroppende, energiministeren serverer oss enda en forsinkelse på renseanlegget på Mognstad og gir klarsignal for Monstermaster, midt under Ski-VM?

Det mildt sagt kritikkverdig av Regjeringen å informere interesseorganisasjoner om enda en Mognstad glipp før Stortinget, kort tid etter at opposisjonen reiste mistillit for å ikke holde Stortinget informert. Dette henger sammen med den interne maktkampen mellom senterpartiet og sv.

Ikke for å være surmaget, men jeg er forundret over hvor mye denne regjeringen slipper unna med. Og hvordan brekningsrefleksen til SV er borte, de er i hvert fall verdensmestere i kamelsluking.

På dagbladet.no kan vi lese om den interne maktkampen mellom Solheim og Terje Riis-Johansen:"Ville slippe nyheten under VM-stafetten. Terje Riis-Johansen ville slippe Mongstad-nyhet under herrestafetten. Miljøminister Erik Solheim konspirerte med miljøorganisasjonene for å kjøpe mer tid. Så ble planene spolert."

les hele saken her: http://www.dagbladet.no/2011/03/02/nyheter/politikk/mongstad/terje_riis-johansen/erik_solheim/15643124/ 

Følg meg på www.kjellingolf.no 

Kommentar #1

Geir Jørgen Bekkevold

21 innlegg  4 kommentarer

VM

Publisert over 10 år siden

Regjeringen betaler nesten ikke for VM i Oslo. Men de vet benytter seg godt av det!

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere