Steinar Malmin

13

Jesus Elsker Deg

Evangeliseringsbussen i Sandnes ;) Uten denne hadde eg hatt en skummel sjebne i vente .. Les mer på www.jesuselskerdeg.no

Publisert: 3. feb 2011

NLM Evangeliseringsteam/ jesuselskerdeg.no  er registrert direkte under NLM Sør-Vest, og tilhører dermed ikke en spesiell menighet eller forsamlingshus. Dette fordi vi som er med kommer fra mange forkjellige forsamlinger rundt omkring i sør Rogaland; fra Gilja i sør til Randaberg i nord og fra Nærbø i sør-vest til Hommersåk i nord-øst.

Arbeidet med å være synlige vitner for Jesus med verdens beste budskap har pågått siden 2007/2008. Vi går rundt i byen og er på den måten synlige i bybildet ved å ha på hvite jakker med påskriften “Jesus elsker deg” på ryggen – noe som fører til at flere tar kontakt for en samtale. Et nytt hjelpemiddel og litt ny dreining ble det etter at vi kjøpte inn buss sommeren 2009, som ble tatt i bruk fra januar 2010. I bussen kan de som vil møte oss og samtale om kristendommen og om livet ellers over en kaffi eller brus – uten å stå ute å gaten å fryse. Vi prøver å ha faste samlinger i bussen fra kl. 01:15. Av og til får vi besøk av forkynnere, sangere og av og til forteller vi selv fra Guds Ord (=Bibelen) og synger sanger fra sangboken. Selv om vi nå har bussen, så går vi fortsatt rundt i gatene og innbyr til å være med på møte/ samling.

NLM evangeliseingsteam har et styre bestående av 7 styremedlemmer, de fleste er eiere av bussen.

For deg som ber, er vi frimodige og ber deg sette av tid til å be for dette arbeidet. Be for menneskene som går ut i Sandnes. Be om at vi møter de som Gud kaller. Be for oss som går ut. Takke for at Gud er med oss. Vi trenger mye forbønn! Og om det skulle være noen som Jesus minner om å gå inn i dette arbeidet, så ikke nøl med å ta kontakt!

Vi har kjøpt inn trosopplærings-materiell som vi gir til de som ønsker noe å lese i. Vi vil prøve å få et lite bibliotek med bøker og hefter som vi kan gi til de vi møter på som ønsker noe å lese mer i. Nytestamenter og foldere av forskjellig slag har vi kjøpt og fått til å dele ut. Kanskje det blir vanlig i bybildet med åpne gatemøter med utgangspunkt fra bussen? Vi ønsker at alt vi gir ut skal være gratis.

Minner om hva Paulus skriver til Efeserne, kapittel 2, vers 8-10;

”For av nåde er dere frelst, ved tro. Det er ikke deres eget verk, men Guds gave. Det hviler ikke på gjerninger, for at ingen skal skryte av seg selv. For vi er hans verk, skapt i Kristus Jesus til gode gjerninger, som Gud på forhånd har lagt ferdige for at vi skulle vandre i dem.”

Gode hilsener fra NLM Evangeliseringsteam!

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere