Steinar Malmin

13

BIBELSKOLE

LURER DU PÅ KA DU SKAL GJØRE TIL HØSTEN? HVA MED ET ÅR PÅ BIBELSKOLE? HER ER MIN ANBEFALING... IGJEN ;)

Publisert: 3. feb 2011
FJELLTUN BIBELSKOLE

Flere spør etter Gode Bibelskoler, her er min ANBEFALING !

Jeg(28) og min kone(23) endra livskurs i mars i fjor, du han lese og høre mer om det her : http://jesuselskerdeg.no/i-jesus/ og http://fjelltun.no/wp-content/uploads/2010/12/Fjelltunglimt-4-2010_web.pdf 

Vi går nå på Fjelltun Bibelskole, som ligger i Stavanger. der er det internat ( 60 studenter bor på internate) Vi valgte Fjelltun pga gode anbefalinger og det samme kan jeg anbefale deg: Ønsker du å lære mer om Bibelen, mer om deg selv, få mange gode venner er dette rette skolen, Vi har noen veldig dyktige lærere som forholder seg til Bibelsk lære. de snakker og fortelle slik det er lett å følge meg og lære. Du kan bryte av og stille spørsmål hele tiden.

Vi har mange forelesere som kommer på besøk, bla fra Åpne dører, Young life, folk som har studert trosbevegelsen osv...

Etter ca en mnd får en velge mellom to reiser : Afrika og Israel, da reiser en bort i 4 uker der en virkelig får oppleve landene, Rektor på skolen samt en lærer har vær misjonerer i Afrika i mange år å en få virkelig komme nær folkene der.

I Israel har skolen en tidliger Lærer som er med på turen som er vokset opp i Israel og kjenner landet inn og ut, der får en virkelig følge Jesus fotspor

Vi reiser også mye på turne rundt til forskjellige skoler der en får utfordringer til bla. holde møter, vitnespyrd , små andakter ,sang , musikk osv.

En dag i uka er det idrett og friluftsliv, da er det ut på tur, rafting , gokart , kano , overnattingsturer, idrett... osv... det er vi selv som kommer med ideer og bestemmer hva året skal gi oss ;)

Vi har også valg fag : Musikk, Ledertrening, Foto og media , kjøkken og kunst.

I år så har vi et misjons prosjekt som går til Kina der ei i klassen reiset ned, dette er opp til klassen Hvilket prosjekt en velger.

Jeg har fått enormt stort nettverk og mange gode venner mens jeg går på Fjelltun, Lærere bilr mer som kloke venner og jeg har gått på flere skoler i mitt liv men aldri opplevet det som jeg blir møtt med på Fjelltun, på kveldene sjer det også mye : møter , Bibelgrupper , felleskap helger der vi kan ha med venner og kose oss alle sammen, det er også mange muligheter i å delta ute i felte... Jeg er med i en evangeliserings buss som vil la folk fra Fjelltun være med å prøve seg ute sammen med oss i Bussen.. du kan lese mer om den her : http://jesuselskerdeg.no/

Vis du lurer på noe har jeg profil her og jeg er på facebook : http://www.facebook.com/profile.php?id=641292186

Om du ønsker å ta en tur å se skolen høre hvordan det er kansje være med en dag eller to er du virkelig velkommen ; ) du vil bli godt tatt i mot og overnatting er ingen problem ;)

Jeg har lært så utrolig mye ikke bare om Bibelen men rundt personene i Bibelen, linjer mellom Gt og Nt, endetiden , profetier, om vranglære osv... og isje minst meg selv...

Bloggen vi elever legger ut ting på : http://fjelltun2010.wordpress.com/

Hjemmesiden til skolen : http://fjelltun.no/

Ikke vær redd for å ta kontakt ;)

Du er hjertelig velkommen ;)

Hilsen Steinar Malmin

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere