Steinar Malmin

13

Sannhet om Israel

Dette kommer aldri frem i media

Publisert: 31. jan 2011

 

 

 

FOREDRAG

14. 01. 2011

V/

ELISABETH DRAMSDAHL

Rehabiliteringssenter ved dødehavet. Har hatt ca 1000 kronisk syke norske pasienter siden oppstarten.

Israel har mange utfordringer

Interne; Landet er ikke lenger samlet. Splittelse i både folket og styret. Det er splittelser mellom folkegrupper, og innenfor jødene. Ca 50 % er troende jøder. Det landet som har mest fokus i verden, og som ikke er større enn Trøndelag.

Mange fredsaktivister; Både fra Amerika og Europa. Men ser bare konflikten fra en side. Israel er i følge mange et okkupasjonsland. Og det er Israel som må gi etter for en palestinsk stat i Israel.

Israel er det eneste demokratiet i Midtøsten.

 

1990: Majoriteten i Israel var kristne ca 60 % i dag er det bare 40 %. Hvorfor har det minsket? For mye press ifra de andre gruppene. Den kristne minoriteten blir stadig utsatt fra press både politisk, kulturelt og religiøst. Muslimene har både kontroll over kirker og andre aktiviteter. F.eks Betlehem som ligger i et "palestinsk" område. Boikott, kidnapping, tortur, påtvunget ekteskap med muslimer, tyveri, brannbomber. En systematisk overgrip. Kristne flykter i store antall til; Australia, USA og Europa.

Hva sier verden om dette? De snakker om muren som egentlig er et gjerde for å forhindre at terrorister kommer inn og gjør selvmordsbombing og andre trusler. Etter at gjerdet kom8 opp er Israel mye tryggere takket være muren.

Gaza; Hamas styrer (terroristgruppe som Iran står bak) 1,2 mill muslimer og 3000 kristne. Forholdene til de kristne på Gaza har det ikke bra, det er ille. Spesielt stramt i Hebron. Kirker ødelegges og brennes. Også FNs skoler, biblioteker, internettkafeer blir utsatt for terror. De som er lærere reiser med livet som fare hver dag. Hvorfor får vi ikke vite om dette? Det har kommet så langt at ingen våger å si sannheten. De er kneblet i taushet. Når Iran får bomben er det ingen vei tilbake. Det er ikke rart hvorfor Israel ikke sier seg enig i fredsavtalen med denne trusselen.

Hva er en Palestiner? Det som kalles palestinere i dag er ikke etterkommere av filisterne. Palestinere er ikke et eget folk de er muslimske arabere. Når en løgn gjentas mange nok ganger blir det til slutt en sannhet. Vi må forstå det som skjer nå og det som kommer til å skje i framtiden.

For flere tusen år siden, under regjeringen av kong Saul. Kong David styrte fra Hebron og både matriarkene og patriarkene ligger begravd i Hebron. ( dette er for ca. 3000 år siden). I 1920- britisk mandatområde. Som ble delt i to pga konflikter: over 70 % ble gitt til muslimene, og jødene skulle ha 30 %. Men det ble ikke slutten på konfliktene.

I 1948: Israel ble en egen stat etter at FN hadde delt de 30 % som hørte til Israel med muslimene. Det er ikke israelerne som okkuperer andres landområder, og palestinerne er heller ikke et eget folk.

Jødene får ikke lov til å bygge mer. Men det er faktisk muslimene og araberne som bygger mest ulovlig. Faktisk 10 ganger mer enn Israel. Det vi ser i mediene er at det er muslimske familier som står å griner utenfor hus som de ikke engang har bodd i. Men dette vet jo ikke vi pågrunn av den systematiske propagandaen som er satt ut i livet via muslimene. Det er med andre ord en løgnaktig krig for å demokratisere jødene.

Vanlige mennesker går fra hus til hus og spør etter penger til barna sine og til husleier.

I følge fattigdomsrapporten gitt ut av NNI, øker fattigdommen kraftig i Israel. Ca 400 000 familier lever under fattigdomsgrensen. Det vil si over 1 million. 1 av 5 barn under grensa tvinges ut av skolen for å bidra til penger for familien.

83 % av barna får ikke tannlegebehandling, over 70 % får ikke sykehusbehandling, over 71 % av de eldre får ikke nødvendig medisinsk behandling. Mange barn lever på bare brød og smør, over halvparten har ikke skotøy og mange har ikke seng. 1 av 2 familier ligger i faresonen for å ikke få nok penger til å betale husleie. 850 000 barn lever under fattigdomsgrensa i Israel i dag. Mye av statsbudsjettet går til forsvar og militære. Dette føre til mindre penger til vanlige folk. Gjennomsnittlig månedslønn; 7000 shekel, ca 11-12 000 NOK i tillegg blir de skattet 50 % og de som tjener mer blir enda mer skattet. I Norge er den mellom 25-30 000. Men prisene er omtrent det samme. I tillegg får Israelerne skylda for å være verdenssyndebukker. Uansett hva de gjør eller prøver å gjøre blir det fremstilt i media som noe annet ( vrengt). Det er som et ekko fra fortiden, det er jo ingen hemmelighet at de opp igjennom hele verdenshistorien har vært de som har fått skylda.

Nederland som eksempel: En som heter frits bokerstein; går ut og sier at det ikke er noe framtid for jødene i Nederland og at de må dra til USA eller Israel. Han sa dette for at vi skulle forstå at antisemittismen i Europa bygger seg opp mot et skummelt klimaks. Det er nesten som tiden før 2. VK. Eksplosjon antisemmitisme i Nederland. Bor 1 mill mus. Ca 40.00 muslimer. Det er en likegyldighet i landet det som virkelig skjer i Nederland. 75 % av jødene i Nederland ble utryddet under 2VK. Det nederlandske styret satt i England og brydde seg ikke.

Det finnes faktisk områder i Amsterdam hvor jøder ikke kan bevege seg med fare for eget liv.

Hvordan kunne et land som Tyskland gå så kraftig i mot et helt folk? Ved en løgnspredning som vil fjerne Israel. Slik som frits bla sier i dag. Det viser seg at en del medier samarbeider med krefter som har det som agenda å sverte Israel og jødene mest mulig.

TOSTATSLØSNINGEN;

Det er tredje gangen de prøver en slik løsning. Alle gangene med like mye konflikter og med det utfallet at det blir mindre territorium for jødene. Hvis vi ser tilbake på historien ser vi at det ikke funker og da får vi mer forståelse for Israel som ikke vil sette seg ned for tredje gang med utfallet at de blir mindre.

 

"Det er ikke rom før jøder i en ny palestinsk stat. Den skal være jødereint. Alle de arabiske flyktningene skal få komme inn til Israel til sine hjem sier Hamas og Hisbolla."

Men hvordan kan de komme hjem til et land som de ikke har hatt noen gang?

Innenfor Gaza; Mye bedre under Isralittene. Arafat holdt dem i et jerngrep. Arafat hadde tre luksushus på Gaza. Der var det fint. Men i leirene, de såkalte flyktningsleirene hadde en helt annen standar. Hvor en ikke ser noe til de pengene som verdenssamfunnet rundt har sprøytet inn. Hva har Norge bevilget penger til? Nydelige områder langt unna alt annet enn folket, det vi hadde bidratt til var en statue av Arafat og et lite minnemerke som takk for at vi støttet dem. Og vi trodde at vi støttet flytningsleirene og bidro til fred? Nei de norske pengene har blitt brukt til velstand for de verste terroristene.

Hvordan kan det bli en tostatsløsning med disse utsiktene?

For utenom dette ble faktisk 180 000 palestinere arabere behandlet ved Israelske sykehuser i løpet av fjoråret.

Det er også mange beduinarabere.

Judea og Samaria; Fata råder, og de vil ha områdene jødereine.

Niger/Nivier; Fortsatt rakettangrep fra Gaza. Rakettene ble slått ned. Det er ikke nyttårsraketter med ordentlige raketter. Flyalarmen går i ett sett. Mange psykiske lidelse, blant annet angst og depresjoner blant barn slik at de ikke klarer skolegang, samt at foreldre ikke klarer å gå på jobb pågrunn av den daglige trusselen. Vi skal selv gå inn og sjekke fakta! Det er en alvorlig til for hele verden ikke bare Israel. Israel står som en plogspiss, og det de nå opplever vil vi også oppleve. Europa med sitt demokrati og naivitet lar det skje. Og vi vil selv be offer for det hatet og den standarden dagens jøder lever under.

 

 

PALESTINA:

For Hamas er det uaktuelt at både jøder og kristne bor i Palestina. Muslimer skal få bo overalt. Men en stat som Palestina skal være både jødefri og kristenfri.

Hamas(Iran) og Hisbolla. Nære bånd med Syria.

Fekk disse notatene av Michelle Benedikte Skavhaug siden jeg ikke hadde mulighet til å være på skolen den dagen ;) takk til hun ;)

 

Kommentar #1

Ole Johansen

0 innlegg  433 kommentarer

Israels rolle

Publisert over 10 år siden
Steinar Malmin. Gå til den siterte teksten.

1990: Majoriteten i Israel var kristne ca 60 % i dag er det bare 40 %. Hvorfor har det minsket? For mye press ifra de andre gruppene. Den kristne minoriteten blir stadig utsatt fra press både politisk, kulturelt og religiøst.

Her en artikkel om Israels rolle og ansvar for den stadig synkende andel av Kristne i Israel,dette er også en del av sannheten,eller?

http://www.truthtellers.org/alerts/israelincreasingantichristianity.htm

Kommentar #2

Ole Johansen

0 innlegg  433 kommentarer

Jødisk aktivisme

Publisert over 10 år siden
Steinar Malmin. Gå til den siterte teksten.

Nederland som eksempel: En som heter frits bokerstein; går ut og sier at det ikke er noe framtid for jødene i Nederland og at de må dra til USA eller Israel. Han sa dette for at vi skulle forstå at antisemittismen i Europa bygger seg opp mot et skummelt klimaks. Det er nesten som tiden før 2. VK. Eksplosjon antisemmitisme i Nederland. Bor 1 mill mus. Ca 40.00 muslimer. Det er en likegyldighet i landet det som virkelig skjer i Nederland. 75 % av jødene i Nederland ble utryddet under 2VK. Det nederlandske styret satt i England og brydde seg ikke.

Hvordan forklarer du at sentrale Jødiske organisasjoner  går inn for at Europa må ta imot stadig flere innvandrere fra 3dje verden,også fra muslimske land(Jfr.Tyrkias EU"søknad")

Kommentar #3

Steinar Malmin

13 innlegg  42 kommentarer

Ole Johansen

Publisert over 10 år siden

Vis du har lest hele innlegge kan du lese at ei vennine av meg har tatt notatene for meg.

Poenge med dette innlegge er å vise at det du leser i media er ikke realiteten i Israel, om du ønsker å diskutere på grunnlag av media er det best du finner noen andre å ta det med for den diskusjonen vil jeg ikke delta i.

Israel blir framstilt som den store stygge ulven... det du ser i media er ikke reelt... ta deg en tur ned å se selv, Jødene lever under fattigdoms grensa de har ca 6000 utbetalt i mnd og prisene der nede er omtrent det samme som her.

En kan se folk står å griner i media rundt hus som rives og Jødene får skylden... dette viser seg å være tomme bygg som blir reist "bare skallet på huset" ingen har noen gang bodd der, det er kun får å virke usyldige...

Jødene får derimot nesten ikke bygge noe..

Du kan selv velge hva du vil mene.. men som sagt media fremstiller ikke saken rett å jeg er derfor ikke intresert i å diskutere rundt det siden folk diskuterer ut i fra hva media sier..

Ha en velsigna kveld

Mvh Steinar Malmin

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere