Rolf Kevin

1

Skam over norske politikere

Stortinget har gjort førstegangsvedtak om innføring av vaksinepass. Andre gangs vedtak følger sikkert.

Publisert: 10. jun 2021

Vaksinepass har ingen ting med helse å gjøre og alt å gjøre med innføring av overvåkings- og sosial kontroll samfunnet å gjøre. Følger ikke stortingspolitikere med på hva som skjer utenfor Stortingets vegger og Norges grenser? Ser de ikke at Teknokratiets våte drømmer om the Great Reset som beskrevet av World Economic Forum er i ferd med å bli realisert? De store tech gigantene som Microsoft, Google og de andre er klare til å rykke inn med sine overvåkings- og kontrollprodukter bygget på patenter de har brukt år for å utvikle.

Heldigvis finnes de modige politikere utenfor Norge som Guvernør Ron DeSantis i Florida og 13 andre delstater i USA. 3. mai signerte DeSantis en low som gjør det ulovelig å utstede vaksinepass. Han kjemper her også mot cruisindustrien som er i ferd med å innføre krav om vaksinepass for sine gjester. Det er uhyre viktig at transportselskaper stoppes fra innføring av slik segregering som i praksis tar bort friheten for uvaksinerte til å reise.

Å bege seg fritt er en medfødt rettighet alle borgere har. Jeg er sikker på at mange av de stortingspolitikerene som nå stemmer inn vaksinepass for nordkvinner- og menn har talt høystemt om Eidsvolls parlamentarikerne modige kamp for Norske kvinner og menn. Retorikken koster lite, men det koster noe å stå i mot og gjøre det rette.

4 liker  

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere