Kjell G. Kristensen

149

Reklame i hverdagen

Mye dum reklame?Nå under corona pandemien har reklamesatsingen virkelig skutt fart, og de kommer i store bolker hver dag... har du vondt her eller der,,,? Kjøp ditt, kjøp datt... Lån penger nå... betal siden (etter at renten har steget!)

Publisert: 10. mai 2021

Ja, det er et evig jag etter valuta, selv om en nesten ikke ser noe mer til den, så er den garantert med i regnskapet hver måned? Jeg sitter å legger kabal på pc'en, og mellom hver økt dukker det opp reklame også der... Du kan heller ikke lese nyhetsbildet uten å bli forstyrret av blinkende reklamer... Og jeg er nesten helt med da denne reklamen dukker opp: «Nå kan du få en Volvo med bilabbonement.» - Jøss?

Hva om jeg takker ja til bilen. og sier pent nei til abbonementet? Må jeg da levere bilen tilbake? Har jeg fått noe som helst da? Stakkars selgere... jeg skjønner liksom behovet for å gi bort noe bare for å få mangfoldig tilbake...  men det er da vitterlig forskjell på å gi bort noe, og det å leie ut... Men jeg skjønner hva de er ute etter, regningen for at du har «fått bilen» til låns... og må betale leie for lånet! 

Ingenting er gratis: «I den månedlige avgiften er alt inkludert....»

2 liker  

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere