Greta Aune Jotun

207

Noe for klimaentusiastene?

Publisert: 23. apr 2021

Mens apostelen Johannes var fange på den greske øya Patmos, sendte Jesus Kristus bud til ham ved Sin engel for å vise hva Gud Skaperen hadde åpenbart skulle skje i tiden som kom. "Han sendte bud ved sin engel og kunngjorde det i tegn for sin tjener Johannes". Blant andre åpenbaringer fikk Johannes også del i følgende; jeg siterer fra 16. kapittel i Åpenbaringsboken: "Den sjuende engelen tømte sin skål ut i luften. Og en veldig røst kom fra tronen i Templet i Himmelen, og sa: Det er skjedd! Det kom lyn og røster og tordendrønn. Og det kom et stort jordskjelv, et slikt som ikke har vært fra den tid menneskene ble til på Jorden - et slikt jordskjelv, så stort. Den store by ble delt i tre deler, og folkenes byer falt i grus. Og Gud kom i hu Babylon, den store, så Han gav dem begeret med hans strenge vredes vin. Hver en øy vek bort, og fjell ble ikke funnet. Og fra himmelen falt hagl så svært som hundre pund ned på menneskene. Men de spottet Gud for haglets plage, for plagen var meget stor."

Ett romersk pund var regnet for å være 327 gram. Enhver klimaentusiast kan selv regne ut hvor mange kilo ett hundre pund da er. Og spørre seg selv: Kan uværet som er skildret her oppstå av menneskeskapt aktivitet?

Og hva med flomkatastrofer, hetebølger og kuldeperioder osv. i fortiden - før den industrielle revolusjonen inntok verden  - og mens motoriserte fremkomstmidler ennå var fantasifostre - var menneskeheten årsak til katastrofene den gangen?

Klimaentusiastene i alle partier gjør klokt i å studere Bibelen - og verdenshistorien - før de bruker millionbeløp på unyttige formål.

3 liker  

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere