Njål Kristiansen

160

Barns sexualitet II

Der er strenge regler og moralsk DYD ute å går når det kommer til barn .. spesielt på sosiale medier . Man må IKKE poste bilder av ungen sin i skidress på Finnmarksvidda.. NOEN kunne jo komme til å misbruke bildet. Helt hvordan vet jeg ikke , men hva vet jeg om hva pedofile og andre grupperinger kan finne sexy Nåja, kan hende det finnes en nisje for folk med fetish for skidresser og , hva vet jeg ... skriver Hege Anita Aarvold

Publisert: 6. jan 2021

Jeg tror fru Aarvold bommer litt på målet her. Deling av bilder med barn har en annen dimensjon enn den sexuelle. Barn i betydningen mennesker under 18 år har ikke samtykke i spørsmålet i tilstrekkelig grad, slik en voksen ansvarlig har. Det blir derfor den voksnes skjønn å la være fordi barnet ikke frivillig har gått med på å eksponeres. Den voksne kjenner ikke nødvendigvis de arenaer barnet ferdes i, og hvem som kan snappe opp bildene, eller hva de kan brukes til. 

I dagens mobbesamfunn er det all grunn til å tenke seg om to ganger før man sier nei til å poste bilder av barn, fordi man ikke kjenner konsekvensene for barnet. 

Jeg delte fx bilder av tøffe biler med guttene i familien. Det var ok de første gangene, men så begynte deres følgere å bry seg, og det var slutt på leken. Unødige kommentarer i øst og vest ble plagsomme. Det som var morsomt for meg som en måte å binde oss sammen på, ble ikke like morsomt for dem. Nå må de selv oppsøke mine sider for å se slikt om de skulle ønske det.

1 liker  

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere