Verdidebatt

Politikk og religion.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Religion og politikk!

Når religion går til hodet på folk, er det ikke så greit. Stort bedre blir det heller ikke, når en klima-religion uten en eneste gud forkynnes for hele folket – og særlig fra Stortingets talerstol. Når kampen mot privatbilismen – og da mener vi ordentlige, ekte biler som går på ekte drivstoff – ikke lekebiler som går på batteri, - er MDG-bibelens eneste budskap fra en «menighet» som kaller seg politikere, ja da er det høyst betimelig å rope et varsko! MDG prøver å omvende oss ekte bilister til å tro på et paradis på jord, uten bensin og diesel allerede fra 2023! Og for å oppnå dette vil de helst bruke tvang! Deres innsnevring av parkeringsforholdene i f.eks. Oslo og Bergen er i ferd med å ta livet av det som er igjen av sentrums-butikker! Da velger bilfolket å handle ute i bydels-sentrene.

Takk og lov for at vi har FRP og Høyre, som på ingen måte vil la MDG-menighetens talspersoner få herje med det norske folk og vår nasjonal-forsamling! Derimot vil disse ekte politiske partier hevde den enkeltes rett til å bestemme selv mht. valg av bil og drivstoff i mange, mange år videre! MDGs overdrivelser om verdens undergang, og fossil-bilene som årsaken til undergangen, er så totalt ute på bærtur som det går an! Det er å håpe at folk bruker sunn fornuft i stemme-lokalene, når de skal velge mellom framgang og vekst, eller et nærmest kvasi-religiøst diktatur høsten 2021! Hver stemme til MDG er et skritt nærmere et samfunn av forbud og påbud, hvor vi ikke selv får bestemme hvor vi kan kjøre, hva vi kan kjøre med, hva slags mat vi får lov til å spise (de vil jo fjerne kjøtt fra norsk kosthold) – og andre ting som da skal passe inn i MDGs klima- og miljø-politikk, som for dem er overordnet alt annet samfunnsnyttig – nærmest religiøst!!

Hvor er MDGs moral og etikk, når de lukker øynene totalt for de fattige afrikanerne og deres barn, som kryper rundt i kobolt-gruvene og graver ut kobolt-malmen med bare fingrene, for at elbil-produsentene skal få det nødvendige kobolt til de enorme batteriene? Og mobiltelefon-produsentenes behov likeså? Og hvorfor kommenterer MDG aldri det faktum, at de nyeste diesel- og bensinmotorene har aldri vært så rene mht. utslipp som nå? Og så vil MDG bli oppfattet som seriøse! Våkn opp, du som sover!

Terje Haugom, samfunnsdebattant.

Krohnåsv. 62, 5239 RÅDAL.   988 47 162.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt