Kjell G. Kristensen

149

Sinnataggen?

Den sittende golfspillende presidenten i det hvite hus bruker sin makt til å sparke ut tjenestemenn han ikke liker eller gjør som han sier. Mener å ha lest at han ligner en 4-5 åring i trassalderen?

Publisert: 11. nov 2020

Trump ser ut til å sparke ut alle han ikke liker eller gjør som han sier, og han mener at alt han sier og gjør er det som er riktig. Den siste som ble sparket var forsvarsministeren som trasset Trumps ordre om å sette inn militæret under gateopptøyene - jeg lurer på hva som ville skjedd hvis det hadde skjedd? Det kunne blitt et blodbad i gatene. Godt at det fantes en som hadde mot nok til å si ham i mot. Han hadde som mål å holde ut lengst mulig om det skulle bli bruk for ham - og det ble det! Nå er han altså sparket, og han sa: Hvem som kommer til å overta etter meg? Det kommer til å være et skikkelig ja- menneske, og da: Gud hjelpe oss!

https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/GaaV5q/sparket-forsvarsminister-gud-hjelpe-oss

I dag stiller man spørsmålstegn om hvorfor Trump har begynt en storstilt utrenskning av Pentagon - det er en farlig utvikling.

https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2020/11/11/195718656/slar-alarm-etter-trumps-utrenskninger-i-pentagon-farlig-utvikling. 

Han påstår jo å ha vunnet valget også, så hva skjer?

Se også på Urix i kveld.

Forkynneren er kjent for sine visdomsord og kommer med en liten advarsel til det land som har et barn til konge (10.16)

2 liker  

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere