Greta Aune Jotun

207

Koronaregler og Guds smittevernregler

Publisert: 3. mai 2020

Reglene som ble innført på grunn av Covid-19, ble ikke laget for å straffe befolkningen, men for å hindre smittespredning og (alvorlig) sykdom. Disse reglene har vært - og er - vel verdt å holde.

Vi har også et annet sett regler, regler som er fastsatt for alle mennesker, også det norske folk. Dessverre er mange av disse reglene skrotet som utgått på dato. Jeg tenker her på Guds (smittevern)regler - Guds bud. Disse ble gitt oss fra Skaperen av livet fordi Han ville at menneskene skulle leve så godt som mulig på Jorden. Foraktes og brytes disse reglene, for eksempel budene for seksuelt samliv, fører det ofte til konsekvenser som (alvorlig) sykdom og kanskje død.

Sex uten grenser, som i dag av mange blir regnet for å være en menneskerettighet eller et gode, fører ofte til sykdommer, jeg nevner noen: gonoré, syfilis, klamydia, hiv og aids. Derfor burde man skjønt at budene om ikke å drive hor (dvs. ikke ha sex med hvemsomhelst og flere) og å ikke bryte ekteskapet (ikke ha sex med en annen enn ektefellen), er viktige bud å holde. Også homofil og pedofil sex bryter med Guds bud. Men - i stedet for å formane mennesker til å leve i samsvar med hva kunnskap og erfaringer (les: Guds bud) har vist oss, støtter myndighetene FRI-foreningen med millionbeløp årlig, en forening hvor sex i alle varianter blir hyllet som frihet. Nei - denne "friheten" har intet med kjærlighet å gjøre, den driftes av menneskets begjær og spotter den sanne kjærligheten.

Men Gud finnes ikke, sier mange. Vel, følgene av å bryte Guds bud vitner absolutt om det motsatte.

Å bryte Guds bud ved å være utro mot ektefellen får også følger, vonde og onde følger - og fører ofte til skilsmisse, som igjen skaper turbulente familieforhold, som igjen kan gi økonomiske vanskeligheter, livsvarig fiendskap mellom familier, psykiske problemer osv. Erfaringer tyder på at svært mange barn som opplever at foreldre skiller lag, blir påført sår og savn og traumer som følger dem resten av livet. Mange av forholdene nevnt ovenfor, belaster også kommuner og stat for enorme beløp.

En del av koronareglene vi følger nå blir etter hvert skrotet, men det kan ta år før kjedereaksjoner på grunn av disse vil føre folket tilbake til "normalen", og noe vil aldri bli som før. Å bryte Guds regler setter også i gang kjedereaksjoner, og disse stanser sjelden hos den som har brutt reglene. Følgene går ofte videre fra generasjon til generasjon. Jeg har hørt, lest og sett mange triste historier om det. (noe er formidlet i E-boken "Sju spor til skeivhet")

 

 

 

 

4 liker  

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere