Carl Wilhelm Leo

19

Ny runde med klimaflyktninger og klimaspådommer?

Hildegunn Marie Tønnesen Seip skriver følgende 24.feb. 2020:"Og så lenge de som har tjent mest og levd best på høye klimautslipp klarer å holde konsekvensene i utkanten av synsfeltet, skjer det lite. Men om man hører etter, er utfordringene ikke til å komme forbi. Matproduksjonen rammes av gresshoppesvermer i India, flom i Øst-Afrika, tørke i sørlige Afrika. En rekke konflikter kan ha blitt forsterket av villere og mer ustabilt klima, noe Syria er et av de mest kjente eksemplene på. "

Publisert: 28. feb 2020

Ja , da er vi igang igjen 10 år etter siste skandale med spådommen om 50 millioner klimaflyktninger i 2010 ,og  kartet som gjorde GRID Arendal verdensberømt ;

Selv BBC syntes dette ble litt drøyt og skrev en faktaboks:

"Another claim made by Norman Myers, that 50 million people would become climate refugees by 2010, was shown in 2011 to have been wrong - leading the UN Environment Programme to drop a map illustrating the idea from its website."

Det ble ikke gitt noen forklaring på hvorfor kartet forsvant med pinlig  nøyaktig oversikt over de stedene og byene disse 50 millionene skulle flykte fra

Men en elskverdig UNEP talsmann fortalte at kartet var fjernet fordi det var misvisende og feil. Den som er opptatt av FN`s klimaspådommer kunne fremdeles laste ned kartet fra  the website of the GRID-Arendal centre , etablert av den norske regjering.

En gjennomgang av folketellinger viser at folketallet har gått OPP i alle unntatt et sted som er inntegnet på kartet.

https://www.spiegel.de/international/world/feared-migration-hasn-t-happened-un-embarrassed-by-forecast-on-climate-refugees-a-757713.html

Snart er det nærmest ufint å diskutere disse skandalene , så det er sannelig ikke rart at noen organiserer seg i Facebook-grupper for å diskutere et tema som i verste fall vil få enorme negative konsekvenser for Norges arbeidsplasser og økonomi med beslutninger tatt på spinkelt grunnlag av Sveinung Rotevatn og hans orkester.

Vi kan ta med en til av villedende informasjon og alle de forferdelige tingene som skulle skje innen året 2020 . Rart å se hva menneskene trodde på i året 2004 , dramatisk formidlet av faktaorienterte media.

Ekspertene er blitt enige om at “klimaendringene”(underforstått menneskeskapte) de neste 20 årene vil forårsake katastrofal vannmangel, energikrise , som vil kaste verden inn i krig. Klimaet i Storbritannia vil bli som i Sibir. Hungersnød og smittsomme sykdommer vil spre seg.
Dette kommer til å hende i år 2020 og President Bush svikter ved ikke å handle.

Dokumentasjon:
https://www.theguardian.com/environment/2004/feb/22/usnews.theobserver

Skrekkmeldingen er basert på en hemmelig rapport fra Pentagon (Ref også forskere advarte EXXON om verdens klimaundergang – finnes i detalj hos SkepticalScience og Desmogblog)

Her er Pentagonrapporten fra 2004 omtalt i all sin fryktinngytende velde – innen 2007 vil stormer knuse demningene i Nederland og gjøre landet ubeboelig.Byer som den Haag vil bli rømt.


Vi har en del detaljer fra Sacramento, CAL og i Europa går det riktig ille mellom 2010 og 2020 – temperaturen synker 6 grader F. Storbritannia blir kaldere og tørrere og vil bli som Sibir.
Opprør og konflikter ødelegger land som India , Sør Afrika og Indonesia.

I 2010 vill Europa oppleve en tredjedel flere dager med temperaturer over 90 grader Fahrenheit.
Ellers litt om megatørke osv – lite positivt å finne.


Vi skriver i dag februar 2020 og her er omtale av den faglig tunge klimarapporten direkte fra profetklubbens hånd:

 https://www.theguardian.com/environment/2004/feb/22/usnews.theobserver1?CMP=share_btn_link

Det er kanskje ikke så rart det sprer seg en viss skepsis til klimavitenskap av denne typen?

Sist jeg skrev om klimadiskusjonen med fyldig dokumentasjon fikk jeg beskjed om at Vårt Land bestemte selv hva de vil ha inn av folks meninger. Verdi-debatt blir kanskje litt ensidig - men egentlig ikke mitt problem.


2 liker  

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere