Verdidebatt

Feige feminister og passive politikere

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Jo da, feminister står gjerne frem og fronter sine standpunkter, høylytt og ubøyelig, i radio og fjernsyn. Da mangler de verken volum eller vågemot. Heller ikke når de samler seg og promenerer gatelangs med plakater for (blant annet) å forsvare Abortloven-78.

Hva angår nevnte lov, som sannsynligvis skal frontes igjen i årets 8. mars-tog: Da er feministene feige. Feige, fordi de ikke tør (?) å bruke rett benevnelse på hva de kjemper for. Eller vet de hva som er rett, men fortrenger sannheten?

Vel, også feminister kaller en plakat for en plakat og en parole for en parole, men innholdet i parolene, selve poengene - ønsker de ikke å benevne med presise ord. Da kan man jo konkludere slik: Sannheten er vanskelig å forholde seg til. For hva de egentlig argumenterer for, er at ufødte barn bør drepes om moren ønsker det.

Derfor bør plakatene ha følgende tekst: Vi krever at kvinner fremdeles skal ha adgang til å bestille drap på ufødte barn. Vi krever at drapsloven skal utvides (slik noen politiske partier vil). Vi krever at leger ikke kan reservere seg fra å drepe uønskede barn.

Dette er sannheten: Abortloven-78 er en drapslov, intet annet. Å være leieboer hos en mor, unnfanget ved en fars bidrag, er ethvert barns begynnelse - og var det for oss alle. Det er også vår første og største menneskerett, så hvorfor er det ikke slik for de stakkars små som blir avlivet?

Vi burde ha grått bøtter og spann fulle over alle ufødte barn som har blitt drept - og blir det; rundt 13-15 000 hvert år, det vil si: langt over en halv million mennesker på vel førti år. Mor - (denne vakre betegnelsen på kvinner som har unnfanget barn), skulle vært ethvert barns trygge venterom, i stedet for det farligste. Og - om kvinner ennå ikke har født: Er et barn unnfanget, er man allerede mor.

Det er grusomt å fordre å få drepe barn på vei. Det er grusomt av leger å utføre drap på ufødte barn. Det er dårskap av politikerne å videreføre drapsloven. Gråt med meg!

Les gjerne også: En jord hvor barn og blomster får gro og Frihet til å drepe, publisert på Verdidebatt hhv. 18.04.18 og 11.10.17.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt