Verdidebatt

President Trump kan bli redningen.

Det er ufattelig å forstå at noen i 2015 kunne gå med på å støtte atomavtalen med Iran. Den ble fremforhandlet av USA, Russland, Kina, Storbritannia, Frankrike, Tyskland og EU. Enda mer ufattelig er det at nå, da USA har trukket seg fra avtalen, ønsker flere av de demokratiske presidentkandidatene i USA å slutte seg til avtalen hvis de blir valgt til president i november i år.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Den norske regjering støtter den samme avtalen! Alle burde vite at Iran er en røverstat som støtter og finansierer terroraktiviteter over hele kloden. Bare lytt til protestropene i Teherans gater!  Demonstrantene vet at det iranske regimet er korrupt og har ondt i sinne. Det burde også den frie verden vite.

Hvorfor vil ikke den vestlige verden med EU i spissen tro at det de roper i gatene i Teheran  er sant? Det er helt ufattelig at den politiske venstreside i USA og EU er villig til å belønne regimet i Iran med milliarder av kroner i cash for at regimet skal kunne fortsette med sine dødbringende operasjoner i den vestlige verden. Hvor mange har ikke blitt slaktet ned av deres agenter siden de begynte å få disse pengene? Et nytt Holocaust har dessuten regimet annonsert vil bli realisert innen 40 år: Nedtellingen til utslettingen av Israel vises på en stor klokke i Teherans sentrum.

Når skal den frie verdens fremste politiske representanter innse at det går ikke an å blidgjøre tyranner? Statsminister Chamberlain lærte verden en lekse med dokumentet han viftet med etter tilbakevendingen fra møtet  i Munchen med Hitler i 1938. Å gå med på forsoning med slike aktører er å forråde demokratiet og uskyldige mennesker som har blitt, eller vil bli, offer for terroristenes handlinger.  Til slutt kan det bli oss selv vi forråder, slik verden ble forrådt i Munchen i 1938, og enda verre i 1939 med utbruddet av Annen verdenskrig.

Hvis ikke president Trump greier å sette en stopper for forræderiet med sin avvisning av atomavtalen med Iran !

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt