Gunn Pound

177

Ulven i skogen - "Ulven" i byen - medieoppmerksomhet

Minst 10 000 deltok i fakkeltog mot ulven i skogen. 50 deltok i kampen mot "ulven" i sykehusledelsen

Publisert: 14. jan 2019

ULVEN I SKOGEN  – «ULVEN» I BYEN – MEDIEOPPMERKSOMHET

Er saueliv viktigere enn menneskeliv ?

Ulven i skogen får så mye medieoppmerksomhet fordi den tar livet av så mange sauer.

 «Ulven» i byen (ledelsen i Helse-foretakene og ledelsen i Oslo Universitetssykehus) får mindre medieoppmerksomhet. Disse vil effektivisere og redusere sykehuskapasiteten som vil koste flere mennesker livet.

Minst 10 000 fra hele Østlandsregionen deltok i fakkeltoget mot regjeringens ulvepolitikk på kvelden 8. januar 2019. Dette i kampen mot regjeringens ulvepolitikk.

Sitat Skogeierne «Ulv er symbol på at demokratiet svikter». Vi er lei av å bli hundset med sa Gunnar Gundersen i sin appell til deltakerne på markeringen.

Markeringen fikk stor medieoppmerksomhet på Dagsnytt 19 og 21 pluss andre ekstra innslag og andre medier.


På Luciadagen 13. desember gikk 50 forkjempere (kilde Vårt Oslo) for Ullevål i fakkeltog for å redde Ullevål som redder mange menneskeliv. Nedleggelse av Ullevål og andre sykehus betyr flere tapte liv. Luciatoget var godt planlagt, annonsert og markedsført. I en storby med 673 000 innbyggere møtte kun 50 frem.

Ulv er symbol på at demokratiet svikter. JA. Og «Ulvene» i landets fem helseforetak pluss ledelsen ved OUS er symboler på at demokratiet svikter. I årevis har ansatte, pasienter og andre ved bl. Aker sykehus blitt hundset med (Aker nedlagt 2010) og Groruddalen overført til et overfylt Ahus.  Nå blir Ullevåls ansatte og alle berørte hundset med. Er tiden nå moden for at disse «ulvene» kommer i medienes søkelys ?

Hvor er engasjementet for menneskeliv ?
Har byfolket noe å lære av bygdefolket ?

Gunn Pound


1 liker  

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere