Kjellrun Marie Sonefeldt

238

FNs migrasjonsplattform

ble drøftet i Debatten NRK i går kveld.

Publisert: 30. nov 2018

Det var mange argumenter for og  imot for at Norge skal skrive under der den 11.desember.

Debatten kunne gi inntrykk av at temmelig fri innvandring var pakket inn i ord som gir inntrykk av full kontroll for vertslandene.

Millioner har "Amerikafeber" i sin iver etter å oversvømme vesten. Med en liten gløtt av åpning vil de sette foten isprekken ,og vi forstår dette utifra vår egen minnebok om utvandringen til Amerika.

Er det en Guds ledelse i dette,og at muslimene er seg bevisst om at de sendes  i en misjonæroppgave overfor vesten?

Gud er jo ikke noe lokalt for kristenheten,men altomfattende,som Paulus sier i Efeserbrevet.4.6. "en Gud og alles far,han som er over alle og gjennom alle og i alle."

Les også Romerbrevet 4,14-16 så skjønner du mere om hvordan det ter seg fra Guds trone.

Vi må bare gi oss over nå,hvis migrasjonsplattformen slår til etter Frps fremtidsvyer,og underkaste oss. Unyttig opposisjon gangner ingen;det bare gir knyttnever på det indre plan.

Men fortsatt tar jeg meg den frihet å sutre over nedskjæringer på nedskjæringer for etniske nordmenn og langtidsinnvandrere,som også trenger eldrepleie nå,mens det øses ut milliarder på asylmottak,integrering og Gud vet hva som dekkes av de 250milliardene som SSB proklamerer brukes årlig på innvandring.

4 liker  

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg
Kommentar #1

Njål Kristiansen

160 innlegg  20651 kommentarer

Publisert over 2 år siden

Her er hva NRK skriver på sin nettside om avtalen. 

https://www.nrk.no/norge/faktisk.no_-dette-er-fns-migrasjonsavtale-1.14317669

Mange vil nok ty til lettvinte argumenter om dette, men her finnes i det minste en godt skrevet beskrivelse og redegjørelse for de ulike punktene. 

Dette er et riss til en felles holdning til innvandring over hele verden. Primærfokuset er på å ta seg av folk i sine hjemland, og bidra til å legge til rette for at de skal forbli der. Forliket har vært diskutert i FNs organer og legges frem ikke som noe som skal vedtaes men støttes/ikke støttes av de ulike lands regjeringer. For meg ser det ganske enkelt og tannløst ut. Et spesielt hensyn som har ligget i bakgrunnen er de kommende klimaflyktningene. Vesten velger å vise ansvarlighet ved ikke bare å bidra til at klimaet forverres, men også ta konsekvensene av hva som kreves for å rette opp igjen. 

Forliket omfatter ikke asylsøkere men generell innvandring. Dette er viktig å være klar over fordi det er svært vanskelig i en del tilfeller for vestlige å ta arbeide i fx Afrika. De har kopiert Vestens bestemmelser og gjort det like vanskelig den andre veien, vaffal på papiret. Nå kan man legge et grunnlag for en større utveksling landene imellom. 

Siden fru Sonefeldt er redd for at vi bruker mer enn 1/6 av statsbudsjettet på flyktninger blir det ønskelig at hun legger frem noe troverdig om hvordan dette foregår. Jeg har sett tallet versere, men ikke noe som skaper troverdighet for det. 

Kommentar #2

Kjellrun Marie Sonefeldt

238 innlegg  1504 kommentarer

Svar til Njål Kristiansen.

Publisert rundt 2 år siden

Du etterlyser detaljer vedrørende de gjennom årlig brukte 250 milliarder på innvandring.Så vidt meg bekjent har ikke Statens Sentralbyrå(SSB) presentert detaljer om det.Om har gjort det til media,så er det i hvertfall ikke presentert omfattende der.

Det er som det ligger en kollektiv sjenanse mot å utlevere noe der,og det er bra.


1 liker  
Kommentar #3

Njål Kristiansen

160 innlegg  20651 kommentarer

Publisert rundt 2 år siden
Kjellrun Marie Sonefeldt. Gå til den siterte teksten.
Du etterlyser detaljer vedrørende de gjennom årlig brukte 250 milliarder på innvandring.

Inntil noen legger frem noe vederheftig om dette velger jeg å ikke tro på tallet. Det er så stort at det vil være synlig på all annen offentlig virksomhet om det stemmer. 

Kommentar #4

Rune Holt

11 innlegg  11104 kommentarer

En stor ulykke for Norge og verden.

Publisert rundt 2 år siden

Dessverre er Solberg blind på dette feltet.
Hun logrer konstant for alt EU og FN kommer med.

6 liker  

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere