Verdidebatt

Ap innfrir Krf´s ønske om bistand, sies det!

All bistand er ikke sann bistand!!! Ap vil bruke pengene "selv", mens Høyre i samarbeid med Krf, satser på de frivillige organisasjonene!

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Da jeg (Another Smiling Face) og flere private initiativ fikk støtte til sosialt arbeid i Moldova under Bondevik II regjeringen med Krf, Høyre og Venstre, ble støtten kuttet tvert da Rød/Grønt overtok. Isteden gikk pengene til stat-til-stat hjelp, kalt NORLAM.

Godt betalte norske dommere og advokater ble utplassert i Moldova og de opprettet et fint kontor i hovedstaden, hvor de skulle oppdra korrupte moldovske politikere, til å bli mer stuerene! Det er klart slikt koster penger!
Etter en trang fødsel i 2003, så fikk Another Smiling Face kortvarig støtte av UD og den norske ambassaden i 2005. Både ASF og andre gode ideelle prosjekter startet av idealistiske nordmenn og moldovere, mistet derimot fort midlene da rød/grønt kom til makten.
Hva vil du bruke bistand på? Millioner til NORLAM eller vekslepenger til f.eks. utviklingshemmede barnehjemsbarn, som blir løftet opp av populære artister som i denne videoen?

Tro ikke på at de rød/grønne er de eneste som vil ha et varmere samfunn! Og en oppfordring til Krf´s landsmøte. "Vær enten kald eller varm, og ikke lunken midt i mellom!"

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt