Åsmund Brøvig

3

Ap innfrir Krf´s ønske om bistand, sies det!

All bistand er ikke sann bistand!!! Ap vil bruke pengene "selv", mens Høyre i samarbeid med Krf, satser på de frivillige organisasjonene!

Publisert: 2. nov 2018

Da jeg (Another Smiling Face) og flere private initiativ fikk støtte til sosialt arbeid i Moldova under Bondevik II regjeringen med Krf, Høyre og Venstre, ble støtten kuttet tvert da Rød/Grønt overtok. Isteden gikk pengene til stat-til-stat hjelp, kalt NORLAM.

Godt betalte norske dommere og advokater ble utplassert i Moldova og de opprettet et fint kontor i hovedstaden, hvor de skulle oppdra korrupte moldovske politikere, til å bli mer stuerene! Det er klart slikt koster penger!

10 år med NORLAM - skrytevideo

Etter en trang fødsel i 2003, så fikk Another Smiling Face kortvarig støtte av UD og den norske ambassaden i 2005. Både ASF og andre gode ideelle prosjekter startet av idealistiske nordmenn og moldovere, mistet derimot fort midlene da rød/grønt kom til makten.

Hva vil du bruke bistand på? Millioner til NORLAM eller vekslepenger til f.eks. utviklingshemmede barnehjemsbarn, som blir løftet opp av populære artister som i denne videoen?

Utviklingshemmede i samspill med populære artister.

Tro ikke på at de rød/grønne er de eneste som vil ha et varmere samfunn! Og en oppfordring til Krf´s landsmøte. "Vær enten kald eller varm, og ikke lunken midt i mellom!"

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere