Johannes Strømstad

10

På lørdag

skal jeg melde meg inn i KrF. Jeg skal melde meg inn uavhengig av hva utfallet blir på fredag.

Publisert: 31. okt 2018

Politikk handler om å gjøre det som er best for landet. Nå mener jeg det er best for landet at KrF ikke bare overlever, men vokser og kommer tilbake som en vesentlig faktor i norsk politikk. Ikke bare som tunga på vektskåla, men som en viktig premissleverandør i en krevende tid. Partiet har gjort en god jobb «på vippen» og kunne sikkert fortsatt med det. Men det er tydeligvis ikke godt nok for mange medlemmer og enda flere velgere, noe sperregrensetilværelsen viser. Partiet må altså inn i regjeringskontorene for å overbevise sine sympatisører om sin berettigelse. Om det blir på rød eller blå side har etter hvert blitt underordnet for meg. Partiet skal ikke bli hverken mer rødt eller mer blått. Det skal beholde sin klare gulfarge og lyse opp med den slik at grøftene på begge sider blir tydeligere. Så jeg melder meg inn på lørdag for å støtte dette viktige arbeidet med å holde Norge unna grøftene, både den på høyre side og den på venstre side. Så håper jeg de ivrige forkjempere for begge sider innser at slaget ikke er tapt om de «andre» skulle vinne, men i stedet tar hverandre i handa og bretter opp ermene. Nå begynner jobben!

Johannes Strømstad

1 liker  
Kommentar #1

Karl Johan Hallaråker

46 innlegg  57 kommentarer

Klok beslutning

Publisert rundt 3 år siden

Ser at VL idag slår stort opp på framsida i papiravisa at kjende personar som tidlegare gen sekr i KN, og nåverande gen. sekr i KFUK-KFUM har meldt seg inn i KrF nyleg, men om Hareide ikkje vinn, melder dei seg ut igjen. At misjonsleiarar opptrer slik, kunne vera grunnlag for eigen diskusjon. Men her er det tydeleg brukt både frå dei og VL som siste krampetrekning før morgondagens møte. 

Då er det hyggeleg å lesa Strømstad sitt innlegg. Han legg heilskapsvurdering til grunn. Velkommen inn vil mange av oss seia.

Det er klatt at KrF i det siste har fått alsjonsistmedlemmer inn på begge sider. Kanskje mest av dei som vil til venstre. Sjølvsagt er alle velkomne - men til å bli. Aksjonistmedlemmer er lite å satsa på. At ansvarlege personar opptrer slik er grunn til undring.

Partiårsmøta i fylka har tala. Det er ikkje fleirtal for å gjera radikalt linjeskifte. Folk med demokratisk ånd håpar eg tek det til følgje. Delegatane er valde med klart mandat, og vi som valde forventar at dei følgjer det i landsmøtet. Siste meiningsmåling på 3% og at underlagsmaterialet viser at lekasjen er størst på høgresida, skulle også mana til ikkje å eksperimentera meir til venstre!

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere