Verdidebatt

Mannen som vil snu Krf-skuta

En som har sagt det han egentlig mener. Knut Arild Hareide (KrF). Høstens omstridte leder. Også på min facebookside har han trådt ofte fram. Fremstår som en rakrygget kar som RIKTIGNOK har «skapt to KrF-leire»

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

 Satt og fulgte på TVskjermen i går kveld det ekstraordinære fylkesårsmøte i Telemark KrF. Som tidigere Telemarking var jeg selvsagt spesielt interessert hvor veien bar. Jeg opplevde debatten som sindig og disiplinert og som endte med en avstemning  etter samme prinsipp som ved kommunevalg. Altså forholdstallsvalg. Venstresiden hadde noen få flere stemmer enn høyresiden. Valgsystemet ga  tre delegater på hver siden og  - slik jeg oppfattet det -  uten bundet mandat til landsmøtet 2. november, der veivalget avgjøres.

Berømmer Telemark KrF for god avvikling av årsmøtet. Det bør være et mønster for de fylkesårsmøtene som  ennå ikke har blitt avholdt.  Man fikk også en oppfatning av forsamlingen at de ønsket «fred og forsoning» - i en samlet flokk når de delegatene går fra hverandre 2. november.   Og som på sine respektive steder fortsatt vil kjempe for sine ideer gjennom det partiet de er glad i.  . Jeg vil gjerme rope hurra for «MINE TELEMATKINGER.»

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt