Kommentar

Menneskeverd under press

I dagens Norge er menneskeverdet under press. De fleste ungdomsparti vil ha en mer liberal abortlov. Jeg synes ikke det burde vært lov med abort i det hele tatt. Abort er å ta liv. Alle nordmenn burde ha rett til liv, selv de aller minste.

Menneskeverd under press

I Norge så er abort lovlig, og i dagens Norge så er det blitt vanlig og ta abort. All ny forskning viser at det er liv i barnet før det blir født, men likevel er det helt greit. Selv om folk vet at det er å ta liv så bryr de seg ikke. Det er ganske trist at i det landet vi lever i er det vanlig og drepe barna sine. De fleste mener at det arbortloven må liberaliseres. Hvis liberaliseringen skjer så fort som det har skjedd hittil er det vel ikke lenge før, det og ta abort i niende måned er helt greit. Og hva blir det neste? At barn som er under 2 år ikke har noen rettighet til liv? Norge blir et mer og mer liberalt land. Liberaliseringen må bremses og etter min mening reverseres. Alle nordmenn burde ha rett til å leve, selv de aller minste

”Alle nordmenn burde ha rett til å leve, selv de aller minste”

Mange i KrF har gitt opp en strengere abortlov. Flere og flere selv i KrF synes det er greit med abort. Men det er ikke greit å drepe noen bare fordi de er små og unge. Er det slik at dess yngre du er dess mindre verdt er du. Jeg synes det burde være omvendt. At et hjelpeløst barn som ikke har gjort noen fortred og helt ny i livet burde behandles med mer respekt enn noen som har levd et langt liv allerede. Det er derfor det er viktig og kjempe for menneskeverd. Det at mennesker er verdt det samme uansett hvor lenge de har levd, hvor de kommer fra og hvordan Gud skapte dem er viktig. Et liv er et liv. Og et menneske er et menneske. Jeg mener jeg at vi ikke må gi opp å kjempe for en strengere abortlov, men vi må fortsette og kjempe for de blant oss som ikke har rett til å leve, de uskyldigste, minste.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Kommentar