Per Arne Brandal

147

Hva gjør kirken?

Kristelig Dagblad (DK): "90.000 kristne er blevet dræbt i 2016, lød det for nylig i Vatikanets radio. Vurderingen af antallet af kristne, der blev dræbt i det forgangne år, varierer fra 7000 til 90.000, alt efter hvordan man måler mængden

Publisert: 1. jun 2018

2016 var endnu et rædselsår for kristne i verden. Ifølge Radio Vatikanet, der citerer den italienske religionsforsker Massimo Introvigne, blev 90.000 kristne dræbt for deres tro sidste år, svarende til et drab hvert sjette minut.

Opgørelsen er lavet af det amerikanske Center for Study of Global Christianity. " Lenke.

 

Vi som husker DNK massive - formelle og uformelle - innsats for å berolige 1 mrd muslimer etter karrikaturtegningene, leter med lys og lykte etter spor av engasjement hos DNK og norske styresmakter.

Kanskje er det noe jeg har oversett?

7 liker  
Kommentar #1

Daniel Krussand

37 innlegg  2002 kommentarer

Lidelse

Publisert over 3 år siden

Det er hva Gud har lovet oss.

«og ikke i nogen ting lar eder skremme av motstanderne; det er for dem et varsel om undergang, men om eders frelse, og det fra Gud. For eder blev det unt, for Kristi skyld(-)ikke bare å tro på ham, men og å lide for hans skyld,»
‭‭Filipperne‬ ‭1:28-29‬ 

«Men Paulus svarte: Hvorfor gråter I og sønderriver mitt hjerte? Jeg er rede ikke bare til å bindes, men også til å dø i Jerusalem for den Herre Jesu navn.»
‭‭Apostlenes gjerninger‬ ‭21:13‬ ‭

Du kan ikke sammenligne Islam og kristen tro.  Det er motpoler.

Kirken er nok tolerant overfor muslimer.  Lidelse er neppe heller hva kirken søker.

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere