Verdidebatt

Skriftens klare ord....

Identifisering.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Jeg gir mitt samtykke til at jeg identifiseres med fullt navn som deltaker på verdidebatt.no. Jeg vil ikke skrive noe jeg ikke kan stå for med fullt navn. Jeg er klar over at mitt navn uten varsel kan endres til fullt navn eller at min profil blir blokkert dersom jeg bryter med kravet om fullt navn.

 Jeg skal heller ikke omgå kravet til fullt navn ved å gi anonyme debattanter tilgang til forumet gjennom mine innlegg eller kommentarer ved å klippe eller legge ut linker. En profil bør også inneholde mer informasjon enn fullt navn for at forveksling av debattanter skal unngås. Profilbilde er ønskelig og må være portrett av proflinnehaveren.

Dette er et sitat fra regelverket for VD. På vegne av meg selv vil jeg oppfordre til at de mange (semi-)anonyme profilene kommer ut av sine skap med navn, alder, presentasjon og bilde. Det er enkelt å sitte storkjeftet bak en skjerm og strø om seg med skarpt skyts mot andre. Skytset må gjerne være skarpt, men vær så snill, vis hvem dere er! Alle liker å debattere med verifiserbare mennesker. Dette profiterer også de anonyme på, og en av intensjonene med identifiserbarhet er at man kan være på like fot. Så vær så snill, still opp på likefot. Eller foretrekker dere at vi som har presentert oss fjerner presentasjonen?

Ingen som skriver på nett er tre år gamle. Det er ok å legge inn rett alder også. Ingen kommer og tar dere.

Det er ok å mene, men gjør det med et ansikt og presentasjon.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt